Indijoje debiutavęs „Poco“ telefonas – pakeliui į Europą: jau netrukus bus pasiūlytas itin pigus įrenginys

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Indijoje debiutavęs „Poco“ telefonas – pakeliui į Europą: jau netrukus bus pasiūlytas itin pigus įrenginys

Kompanijos atstovai visai neseniai pristatė naująjį „Poco C55“, o netrukus jis pasirodyti ir Europoje. Indijoje jau debiutavęs išmanusis telefonas buvo aptiktas „Geekbench“ platformoje, o šie duomenys atskleidžia, jog įrenginys netrukus bus prieinamas ir pasaulinėje rinkoje, įskaitant ir Europą.

„Geekbench“ platformoje aptiktas „Poco C55“ išmanusis telefonas žymimas „22127PC95G“ modelio numeriu, o čia esanti G raidė atskleidžia, jog tai pasaulinei rinkai skirtas variantas. Tiesa, jis bus identiškas tam, kuris visai neseniai debiutavo Indijoje. Kviečiame dar kartą pažvelgti į šio „Poco“ telefono specifikacijas.

Naujasis „Poco C55“ išmanusis telefonas pasižymės 6,71 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Deja, tačiau gamintojas nepasiūlės aukštesnio ekrano atsinaujinimo dažnio ir čia rasime tik 60 Hz. Tiesa, priekinė dalis apsaugota „Panda Glass“ apsauginiu stiklu.

„Poco“ naujiena veiks su „MediaTek Helio G85“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės atminties kortelių palaikymą. „C55“ modelis taip pat aprūpintas 5000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 13“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime didžiulį kamerų stačiakampį, kur bus įmontuoti du objektyvai. Pagrindinė „Poco C55“ kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, taip pat ir 2 MP gylio sensorius. Tame pačiame stačiakampyje gamintojas įmontavo ir pirštų antspaudų jutiklį, o viską apipavidalino „Poco“ logotipu.

Pranešama, jog ši „Poco“ naujiena kainuos nuo 107 eurų, o pirkėjai šį įrenginį galės įsigyti mėlynos, juodos arba žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas