Iš pelenų pakilusi Kinijos bendrovė ruošia didžiulę naujieną: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins išskirtinis „Meizu“ flagmanas

Kinijos kompanija „Meizu“ – sugrįžo. Kaip ir buvo tikėtasi, po to kai šią bendrovę perėmė Kinijos automobilių gamintojas „Geely“, buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu pristatyti nauji išmanieji telefonai. Tačiau tai dar ne viskas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Iš pelenų pakilusi Kinijos bendrovė ruošia didžiulę naujieną: aiškėja, kokiomis savybėmis nustebins išskirtinis „Meizu“ flagmanas

Sugrįžusi į išmaniųjų telefonų rinką, „Meizu“ turi ambicingų tikslų, o bendrovės viceprezidentas patvirtino, jog artimiausiu metu planuojama pristatyti ir sulenkiamą išmanųjį telefoną.

Remiantis naujausia informacija, pirmasis „Meizu“ sulenkiamas išmanusis telefonas turėtų debiutuoti dar šiemet, o dabar aiškėja ir pirmosios jo savybės. Pranešama, kad naujasis bendrovės flagmanas bus aprūpintas įspūdingu 200 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Pirmasis „Meizu“ sulenkiamas modelis turėtų būti žinomas kaip „Meizu 20 Fold“, o čia bus naudojamas „ISOCELL HP1“ objektyvas, kuris yra kiek senesnė „HP2“ varianto, kuris naudojamas „Samsung Galaxy S23 Ultra“ telefone, versija. Teigiama, kad „Meizu“ pasiūlys ne tik itin aukštą raišką, bet ir 8K filmavimo galimybę bei itin greitą automatinį fokusavimą.

Priminsime, jog anksčiau buvo pasirodžiusi ir galimo „Meizu“ sulenkiamo telefono maketo nuotrauka. Kaip galite matyti iš tekste pateikiamos nuotraukos, „Meizu“ planuojamas įrenginys turėtų būti labai panašus į „Samsung Galaxy Flip“ serijos modelius.

Šis išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas sulenkimo mechanizmu, kuris būtų lengvai atlenkiamas arba sulenkiamas. Įdomu ir tai, jog sunku pastebėti tarpą tarp abiejų ekrano dalių, kas gali sufleruoti apie „Meizu“ atliktą proveržį šioje srityje.

Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie „Meizu“ planus nėra žinoma. Kol kas nėra žinoma ar „Meizu“ planuoju du sulenkiamus įrenginius ar vis dėlto „Meizu 20 Fold“ būtų panašus į „Galaxy Flip“ serijos modelius. Kaip bebūtų, informacija apie tokius „Meizu“ planus pasirodo vis dažniau, todėl artimiausiu metu turėtų paaiškėti ir daugiau naujienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas