Išmaniųjų telefonų rinka dar to nematė: pristatytas praktiškai nesunaikinamas įrenginys su dviem ekranais, milžiniškos talpos baterija ir už žemą kainą

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Oukitel“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Išmaniųjų telefonų rinka dar to nematė: pristatytas praktiškai nesunaikinamas įrenginys su dviem ekranais, milžiniškos talpos baterija ir už žemą kainą

Kompanijos atstovai neseniai pademonstravo naująjį „Oukitel WP21“ itin atsparų išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys ne tik jau įprastas atsparumo savybes, tačiau ir milžiniškos talpos baterija, o taip pat ir AMOLED ekraną su aukštu atsinaujinimo dažniu. Naujojo įrenginio kaina sieks 270 eurų, o jo prekyba prasidės jau lapkričio 24 dieną.

Naujasis „Oukitel WP21“ pasižymės 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įdomu tai, jog nugarėlėje įmontuotas ir dar vienas, nedidelis, ekranas, kuris pateiks svarbiausią informaciją – naujausius pranešimus, muzikos valdymą ir pan. Gamintojas pastarąjį ekraną aprūpino ir įvairiais dizainais, kuriuos bus galima pasikeisti tarp įrenginio nustatymų.

„Oukitel WP21“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Skelbiama, kad šis išmanusis bus 177,3 x 84,3 x 14,8 matmenų, o jo svoris sieks 398 gramus. Pagrindinė to priežastis – ne tik daugybė apsaugų, tačiau ir itin talpi įrenginio baterija. Telefone rasime net 9800 mAh talpos bateriją.

Naujasis išmanusis galės pasiūlyti net iki 1150 valandų budėjimo režime arba 12 valandų žiūrint įvairius filmus. Kaip ir įprasta tokio tipo įrenginiams, pastarasis galės įkrauti ir kitus prietaisus. „Oukitel WP21“ veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Čia rasime ir NFC palaikymą, „Bluetooth 5.0“, o taip pat ir jau įdiegtą „Android 12“ operacinės sistemos versiją.

Verta paminėti ir išmaniojo telefono kameras. Pagrindinis „Oukitel WP21“ objektyvas bus 64 MP raiškos, o greta rasime 2 MP makro kamerą, o taip pat ir 20 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą naktinio matymo objektyvą.

Kaip jau minėjome, „Oukitel“ šio išmaniojo prekybą pradės jau lapkričio 24 dieną, o jo kaina sieks maždaug 270 eurų. Norėdami jį įsigyti – tai padaryti galėsite oficialioje gamintojo „Aliexpress“ parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas