Įspūdingiausias 2023 metų išmanusis telefonas: rudenį pasirodantis „Apple“ flagmanas nustebins savo ekrano savybėmis

Arnas Balčiūnas

2023-05-12, 07:16

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų vartotojai turi įvairių nuomonių, kurios funkcijos yra svarbiausios. Kai kurie nori absoliučiai greičiausio procesoriaus. Kitiems reikia geriausio fotoaparato. Kai kuriems svarbūs ekrano rėmeliai, o jei jūs taip pat esate plonų rėmelių gerbėjai - „iPhone 15 Pro Max“ gali būti kitas mėgstamiausias jūsų išmanusis telefonas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Įspūdingiausias 2023 metų išmanusis telefonas: rudenį pasirodantis „Apple“ flagmanas nustebins savo ekrano savybėmis

„iPhone 14 Pro Max“ turi gana plonus ekrano apvadus, tačiau „iPhone 15 Pro Max“ gali turėti dar plonesnius. Kaip praneša gerai žinomas insaideris „Ice Universe“, naujasis „Apple“ flagmanas, kuris turėtų būti pristatytas „iPhone 15 Ultra“, turės gražius, vos matomus ekrano rėmelius.

Internete išplito dar nepristatyto „iPhone 15 Pro Max“ ekrano apsaugos nuotrauka, o tuo pačiu pasirodė ir iliustracija, kuri atskleidžia kaip galėtų atrodyti šis išmanusis telefonas Abu vaizdai aiškiai atskleidžia, jog įrenginys turės itin siaurus ekrano rėmelius.

Tikimasi, kad apvadai bus ne tik plonesni nei „iPhone 14 Pro“ 2,17 mm, bet net ir už dabartinio rekordininko „Xiaomi 13“ 1,81 mm rėmelius. Remiantis ankstesniu informacijos nutekinimu iš patikimo šaltinio „ShrimpApplePro“, rėmeliai taip pat bus išlenkti, lyginant su „iPhone 14 Pro Max“, kad atrodytų kaip „Apple Watch“.

„Ice Universe“ labai konkrečiai kalba apie ekrano apvadus ir mano, kad dėl plonesnių rėmelių „iPhone 15 Pro Max“ taps „super flagmanu“. Žinoma, vien rėmelių nepakanka, kad telefonas taptų geriausiu flagmanu, tačiau „iPhone 15 Pro Max“ taip pat turėtų gauti keletą kitų patobulinimų, lyginant su jo pirmtaku.

„iPhone 15 Pro“ ir „Pro Max“ gali gauti didesnę 48 MP pagrindinę kamerą, kuri galėtų padėti jiems pranokti dabartinius geriausius „Android“ fotoaparatų telefonus, o „Pro Max“ greičiausiai turės periskopinę kamerą. Pro modeliai taip pat gali pasigirti nauju procesoriaus lustu.

Kalbant apie kitus dizaino aspektus, ekranas išliks plokščias, o garso nutildymo mygtuką-jungiklį gali pakeisti programuojamas mygtukas. „Pro“ modeliai gali turėti titano rėmelį, o pats įrenginys gali būti ne toks platus ir aukštas, bet 5 procentais storesnis. Dėl padidėjusio storio kamerų blokas gali būti mažiau išsikišęs.

Dėl didesnių sąnaudų ir gamybos sudėtingumo telefonai nebeturės fizinių garsumo reguliavimo ir išjungimo mygtukų. Serija tikriausiai bus anonsuota rugsėjį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas