Išskirtiniai „Realme“ flagmanai – pakeliui į Europą: paaiškėjo, kada išvysime naujausius bendrovės produktus, laukti liko nebedaug

Lukas Snarskis

2023-05-18, 07:46

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ kasmet pristato gausybę išmaniųjų telefonų, o kalbos apie jų naujus produktus sklando kone nuolatos. Jau kuris laikas buvo laukiama naujų modelių, kurie išsiskirs savo dizaino sprendimais, pristatymo.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išskirtiniai „Realme“ flagmanai – pakeliui į Europą: paaiškėjo, kada išvysime naujausius bendrovės produktus, laukti liko nebedaug

Praėjusią savaitę buvo surengtas naujas pristatymas, kurio metu „Realme“ pristatė naujuosius „Realme 11“ serijos išmaniuosius telefonus. Tiesa, tuomet jie buvo pademonstruoti tik Kinijos rinkoje, tačiau netrukus atkeliaus ir į Europą.

„Realme“ atstovai paskelbė, jog „Realme 11 Pro“ serijos modeliai į tarptautinę rinką atkeliaus birželio mėnesį. Nors konkrečios datos ir neatskleidė, tačiau jau žinome, jog į Europą atkeliaus „Realme 11 Pro“, o taip pat ir „Realme 11 Pro+“ modeliai. Aišku ir tai, jog standartinio „Realme 11“ modelio nesulauksime.

Naujasis „Realme 11 Pro“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 10 bitų panelė su HDR10+ palaikymu, 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera.

Labiausiai išsiskirianti telefono ypatybė - tai jo nugarėlė. „Realme 11 Pro“ turi didžiulį kamerų žiedų, kuris tikrai patrauks daugelio dėmesį. Ypatingai, kuomet yra perkamas auksines arba žalias modelis.

Ir tai net ne pati geriausia dalis - per vidurį einanti juostelė kartu su dekoratyviniais veganiškos odos dygsniais leidžia jaustis kaip aukščiausios klasės žaidimų telefonui ar specialaus leidimo telefonui su kamera, o ne kaip nebrangiam vidutinės klasės telefonui.

Naujojo „Realme 11 Pro“ nugarėlėje rasime 100 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su f/1.75 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroje kamera nugarėlėje – 2 MP makro. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, o taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. „Realme 11 Pro“ veiks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Naujojo „Realme“ įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, per 18 minučių bus galima įkrauti pusę akumuliatoriaus talpos.

Kalbant apie „Realme 11 Pro+“ modelį, jis yra labai panašus į paprastą „Pro“ modelį, tačiau pasiūlys talpesnę bateriją, geresnes kameras, o taip pat ir greitesnį baterijos įkrovimą. Kviečiame pažvelgti į šio išmaniojo telefono specifikacijas.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi, o taip pat turės iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. Čia rasime ir 5 000 mAh talpos bateriją su 100W greituoju įkrovimu, o pirkėjus telefonas pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 11 Pro+“ nugarėlėje turės tris kameras, o pagrindinė jų bus aprūpinta 200 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia bus naudojamas „Samsung HP3“ objektyvas, kuris yra 1/1.4 colio dydžio, o jo diafragma – f/1.69.

Naujasis „Realme“ įrenginys taip pat pasiūlys naktinio fotografavimo galimybę bei filmavimą 4K raiška su 30 kadrų per sekunde. „11 Pro+“ modelio nugarėlėje taip pat rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas