Jau greitai „Apple“ pademonstruos naujausius savo telefonus bei jų priedus

Rokas Gaidys

2022-08-25, 10:30 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Jau greitai „Apple“ pademonstruos naujausius savo telefonus bei jų priedus

Per ilgus savo gyvavimo metus Kalifornijoje įsikūrusi technologijų milžinė beveik visada sugeba pritraukti visų ištikimų fanų dėmesį kiekvienam savo naujai išleidžiamam produktui. Ir taip yra su ne tik fanais, bet ir visu technologijų sektoriumi, kurie akylai stebi, ką naujo pasiūlys „iPhone“ gamintojai kiekvienais metais. Kadangi kalbos apie šių metų renginį sklandė jau senai, įmonė nusprendė nebetempti gumos ir pranešė, kad jau rugsėjį pristatys savo naujausius telefonus bei jų priedus.

„Far Out“ renginys bus jau antrasis „Apple“ renginys nuo pandemijos pradžios, kuris vyks jau ne tik nuotoliniu būdu. Birželį gyvai buvo pristatyti kitų įmonės produktų bei sistemų atnaujinimai, tai yra „iMessage“ pasikeitimai bei naujieji kompiuteriai su „M2“ lustu ir t.t.. Aišku, kad dabar daugelis laukia žinių apie naujuosius „iPhone 14“. Bent jau šiuo metu sklando kalbos, kad be pastarojo bus pristatyti „14 Plus“, „14 Pro“ ir „14 Max“ modeliai, tačiau jau dabar yra žinoma, kad šį kartą nebepasirodys „mini“ modelis, kuris nesusilaukė didžiulio pasisekimo praeityje. Be naujų telefonų pristatymų, taip pat yra tikimasi, jog bus pademonstruoti atnaujinti išmanieji laikrodžiai „Apple Watch 8“, kuriuose bus įdiegti nauji bei dar greitesni lustai.

Technologijų milžinė oficialiai pakvietė tik žiniasklaidos atstovus į „Apple Park“ Kalifornijos valstijoje, kurioje vyks renginys, bet jį taip pat bus galima gyvai stebėti Apple.com bei kitose platformose. Kaip visada pati įmonė nepateikė labai daug informacijos apie būsimus pristatymus. Aišku, kad čia pirmuoju smuiku gros išmanieji telefonai ir daugelio dėmesys bus sutelktas būtent į juos, tačiau taip pat turėtų būti pristatomi naujieji „Mac“ stacionarūs bei „iPad“ planšetiniai kompiuteriai.

„Apple Far Out“ renginys įvyks rugsėjo 7-ą dieną

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas