Kai telefonus graibsto tarsi karštas bandeles: pigius „Redmi“ įrenginius šluoja iš parduotuvių lentynų

Kai telefonus graibsto tarsi karštas bandeles: pigius „Redmi“ įrenginius šluoja iš parduotuvių lentynų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ nepraleidžia progos pasigirti pardavimais. Tai iš esmės yra ganėtinai įprastas bruožas Kinijos gamintojas, todėl tokios naujienos stebinti neturėtų. Kaip bebūtų, tokia informacija leidžia susidaryti bendrą vaizdą apie bendrovės pasiekimus, siekiant parduoti savo produkciją, o „Redmi“ tikrai turi kuo pasigirti.

Gamintojas visai neseniai pademonstravo „Redmi Note 10“ serijos įrenginius, o jų pardavimai startavo šio mėnesio pradžioje, birželio 1 dieną. Ir rezultatai išties puikūs. Pranešama, jog „Redmi“ per pirmąsias devynias dienas sugebėjo parduoti jau daugiau nei milijoną išmaniųjų telefonų. Dar įspūdingiau skamba faktas, jog vien per pirmąją pardavimų valandą buvo peržengta 500 tūkst. riba.

Kinijoje ši bendrovė pristatė „Redmi Note 10“ ir „Redmi Note 10 Pro“ išmaniuosius, kurie aprūpinti ir 5G ryšio palaikymo galimybe. Naujasis „Redmi Note 10 Pro 5G“ turi 6,6 colių įstrižainės ekraną, o viršutinėje jo dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Ekranas pasižymi Full HD+, o taip pat turi ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Dimensity 1100“ procesorius, kuris turi ir 5G modemą, o pirkėjai galės įsigyti modelius su iki 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Redmi Note 10 Pro 5G“ taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją, o gamintojas papildomai pasirūpino ir muzikos gerbėjams bei panaudojo dvigubus JBL garsiakalbius. Šios naujienos nugarėlėje – trys kameros.

„Redmi Note 10 Pro 5G“ turi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos rasime 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro sensorių. Priekinėje įrenginio dalyje įmontuota asmenukių kamera su 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Galima pasidžiaugti ir tuo, jog telefone jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija su „MIUI 12.5“ vartotojo sąsaja. Pigiausias „Note 10 Pro 5G“ modelis kainuos nuo maždaug 205 eurų.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

A.

Kameros ir garsiakalbiai,tik dėl pasigyrimo. Baterijos geros ir apskritai telefonai gana kokybiški. Softo palaikymas mažumėle šlubuoja, čia vienas iš didesnių trūkumų.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas