Kalėdinė nuotaika „Samsung“ būstinėje – sugadinta: internete pasirodė dar neišleistų flagmanų reklaminės nuotraukos

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių, kurios turėtų patikti „Samsung“ gerbėjams.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kalėdinė nuotaika „Samsung“ būstinėje – sugadinta: internete pasirodė dar neišleistų flagmanų reklaminės nuotraukos

Pietų Korėjos milžinės „Samsung“ atstovai dar nėra paskelbę oficialios išleidimo datos, tačiau dabar aiškėja, jog „Galaxy S23“ išmanieji telefonai bus pristatyti vasario 1 dieną. Negana to, pirmoji Šv. Kalėdų diena „Samsung“ vadovams tikrai šypsenos nesukels – internete pasirodė reklaminiai naujųjų produktų plakatai.

Kaip skelbia „91mobiles“, dar nepristatytų „Samsung“ produktų reklaminiai plakatai atkeliavo iš šioje rinkoje turimų šaltinių. Juose galima matyti „Galaxy S23+“, o taip pat ir „Gaalxy S23 Ultra“ dizaino ypatumus, o taip pat ir firminę modelio spalvą. Tiesa, nors bazinio modelio nuotraukose nematyti, tačiau jis vizualiai turėtų būti identiškas „Galaxy S23+“ variantui.

Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, „Samsung Galaxy S23+“ turės rožinės spalvos variantą, o „Galaxy S23 Ultra – žalią modelį. Naujosios nuotraukos patvirtina ir „Galaxy S23+“ modelio kamerų dizaino pasikeitimus. Nuo šiol visi „Samsung“ flagmanai turės identišką kamerų išdėstymą, kas buvo skelbiama dar prieš pasirodant šioms nuotraukoms.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy S23 Ultra“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris bus naudojamas visuose šios serijos įrenginiuose. Teigiama, kad „Galaxy S23 Ultra“ modelis turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256, 512 arba 1 TB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją. Kiek anksčiau buvo pasirodę ir šio „Samsung“ flagmano kamerų savybės.

Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 3x bei 10x optiniu priartinimu aprūpintus teleobjektyvus. Kaip jau rašėme, šis flagmanas pasiūlys ir 8K su 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybę, kas iki šiol nebuvo siūloma jokiame kitame „Samsung“ telefone.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Karolis

Antraštės tai kažkokia tragedija. Iš šmoniu rašančiu apie elektronika ir technologijas kažkaip tikimasi daugiau, nei is tu kur bulivarines naujienas skleidžia 🤣

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas