Karščiausios „Realme“ naujienos – jau pakeliui į Lietuvą: netrukus mus pasieks naujausi „Realme 10 Pro“ serijos modeliai

Kinijos kompanija „Realme“, kuri prieš keletą metų įsiveržė į išmaniųjų telefonų rinką, prieš keletą dienų pristatė pirmuosius „Realme 10“ serijos įrenginius. Kinijoje debiutavę išmanieji netrukus bus prieinami ir europiečiams, įskaitant ir lietuvius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Karščiausios „Realme“ naujienos – jau pakeliui į Lietuvą: netrukus mus pasieks naujausi „Realme 10 Pro“ serijos modeliai

Šiandien buvo paskelbta, jog į Europą atkeliauja „Realme 10 Pro“ ir „Realme 10 Pro+“ išmanieji telefonai, kurie mūsų regione bus pristatyti jau gruodžio 8 dieną. Pranešama, kad pristatymas įvyks 9 valandą Lietuvos laiku.

Naujasis „Realme 10 Pro“ pasižymi 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Realme“ pasiūlys ir atminties kortelių palaikymą, o įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Telefone jau įdiegta ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 10 Pro“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, o pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Žemiau rasime 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti, jog šis modelis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat yra aprūpintas stereo garsiakalbiais. Pirkėjai šį modelį galės įsigyti juodos, mėlynos arba žvaigždyno spalvų.

Pranešama, kad šis išmanusis telefonas kainuos nuo 215 eurų už pigiausią modelį. Norintiems įsigyti variantą su daugiau operatyviosios atminties – teks susimokėti maždaug 255 eurus.

Antrasis modelis – tai „Realme 10 Pro+“, kuris aprūpintas 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tai 10 bitų panelė, kuri turi 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos palaikymą. Verta paminėti ir tai, jog ekrano kampai yra kiek užapvalinti, o viršutinėje dalyje – 16 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek DImensity 1080“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Realme 10 Pro+“ taip pat aprūpintas 5000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Skelbiama, jog pusę šios baterijos pavyks įkrauti vos per 17 minučių.

Jeigu „Realme 10 Pro“ modelyje rasime dvi kameras, tai šis variantas turi tris. Be 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintos pagrindinės, čia rasime ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvus. Verta pastebėti ir tai, jog šiame telefone, pirštų antspaudų jutiklis įmontuotas po ekranu. Išmanusis taip pat turi stereo garsiakalbius, tačiau neturi atminties kortelėms skirto lizdo.

Skelbiama, jog pigiausias „Realme 10 Pro+“ išmaniojo telefono variantas kainuos nuo 230 eurų.

1 komentarų

Nu..

Sveiki. Niekur nerandu, kad butu parduodamas Lietuvoj? Gal turite info, kur galima isigyti?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas