Kas būtų, jeigu būtų: paaiškėjo taip ir neišleisto LG flagmano savybės ir privalumai

LG
Kas būtų, jeigu būtų: paaiškėjo taip ir neišleisto LG flagmano savybės ir privalumai

Pietų Korėjos milžinė LG ganėtinai sėkmingai dirba įvairiuose elektronikos sektoriuose, tačiau vienas jų neseniai buvo uždarytas – tai išmaniųjų telefonų. Gamintojas, dar visai neseniai, tikėjosi, jog naujasis „LG Velvet“ atneš sėkmę ir prikels bendrovės telefonų skyrių, tačiau tai neįvyko. Ir nors šiemet dar buvo laukiama naujų modelių, tačiau pastarasis padalinys jau nebeegzistuoja ir naujų produktų LG nebekuria.

Nepaisant to, internete pasirodė taip ir neišleisto „LG Velvet 2 Pro“ išmaniojo telefono maketai ir paaiškėjo pagrindinės jo specifikacijos. Žinoma, šio įrenginio mes jau neišvysime, tačiau jeigu buvote LG telefonų gerbėjas – akis paganyti tikrai būtų buvę į ką. Pažvelkime ką planavo Pietų Korėjos gamintojas.

Visų pirma, nesunku pastebėti, jog išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros. „LG Velvet 2 Pro“ turėjo naudoti 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 12 MP plataus kampo bei 8 MP teleobjektyvas, kuris dar turėjo pasiūlyti ir 3x optinį bei 30x skaitmeninį. Nutekėjusi informacija rodo, jog šis LG flagmanas būtų palaikęs ir 240 kadrų per sekundę filmavimo galimybę, o tam būtų naudojama plataus kampo kamera.

Kalbant apie dizainą, akivaizdu, jog šis įrenginys neturėjo jokių fizinių mygtukų. Internete jau ne pirmi metai kalbama apie telefonus, kurie neturi jokių mygtukų ar lizdų, tačiau panašu, jog LG ketina atsisakyti tik fizinių mygtukų. Vietoje jų, greičiausiai, būtų panaudoti lietimui jautrūs sensoriai. „LG Velvet 2 Pro“ būtų turėjęs 6,8 colių įstrižainės P-OLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Įdomu ir tai, jog „Velvet 2 Pro“ turėjo būti aukščiausios klasės įrenginys, o jame – ir „Qualcomm Snapdragon 888“ procesorius. Akivaizdu, kad LG ketino mesti visas įmanomas kortas į šį išmanųjį, nes prisimenant senesnius modelius – jie neturėjo galingiausių lustų. „LG Velvet 5G“ veikė su „Snapdragon 765G“, o „Velvet“ modelis turėjo „Snapdragon 845“ procesorių.

Remiantis pasirodžiusia informacija, šis LG išmanusis telefonas jau buvo pradėtas gaminti ir bendrovė turėjo kelis tūkstančius šių modelių. Deja, tačiau „Velvet 2 Pro“ taip niekada ir neišvys dienos šviesos, o visi anksčiau pagaminti modeliai atiteko mobiliųjų padalinyje dirbusiems asmenims.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas