Ketinantiems šiemet pirkti naują išmanųjį telefoną: kodėl verta rinktis „Huawei P50 Pro“?

Partnerio turinys

2022-02-03, 09:25 (atnaujinta 2022-11-29, 01:56)

6 komentarai (-ų)
Ketinantiems šiemet pirkti naują išmanųjį telefoną: kodėl verta rinktis „Huawei P50 Pro“?

Nusprendus pirkti išmanųjį telefoną dažnai galime sau užkrauti bereikalingą galvos skausmą. Ypatingai, prasidėjus klausimams. Kuris telefonas šiuo metu geriausias rinkoje? Kaip sužinoti, ar jis turi gerą kamerą? Į kuriuos išmaniojo parametrus reikėtų kreipti daugiausiai dėmesio? Užplūdus šiems klausimams greičiau pražilsime nei išsirinksime naują telefoną. Todėl skubame į pagalbą su patarimais, į ką atkreipti dėmesį, jei šiemet nutarėte atsinaujinti savo telefoną.

Pradėti reikėtų nuo to, kad modernus išmanusis telefonas pirmiausiai turi turėti kokybišką kamerą, ryškų ekraną, ilgai veikiančią bateriją bei būti pakankamai spartus tam, kad laiku atliktų visas būtinas užduotis. Vienas iš naujausių išmaniųjų telefonų, kuris savo galimybėmis tikrai nudžiugins – naujasis „Huawei P50 Pro“.

Dalinamės 5 įžvalgomis, kokias funkcijas turėtų palaikyti šiuolaikinis išmanusis telefonas ir pabrėžiame, kaip šiuos teigiamus privalumus atspindi modernusis „Huawei P50 Pro“:

1. Galingi techniniai parametrai

Modernus išmanusis telefonas leidžia palaikyti ryšį su artimaisiais, atlikti su darbu ar studijomis susijusias užduotis bei naudotis dar daugybe modernių funkcijų. Todėl būtina, kad turimas prietaisas veiktų greitai, efektyviai ir be jokių papildomų trikdžių.

Sklandų veikimą pirmiausiai užtikrina technologinės charakteristikos, kuriomis rūpinasi išmaniojo telefono gamintojai. Naujajame „Huawei P50 Pro“ telefone įdiegta 8 GB operatyvioji darbinė atmintis, kuri išvien su naujuoju „Snapdragon 888 4G“ procesoriumi leidžia mėgautis nepertraukiamu veikimu net ir labiausiai reikliam telefono vartotojui. Be to, šis išmanusis neperkais net ir nuo didžiausių apkrovų – „P50 Pro“ palaiko ištobulintą vėsinimo sistemą.

Visgi vien galingų vidinių parametrų pilnaverčiam naudojimuisi gali ir neužtekti. Nesvarbu, ar mėgstate žaisti vaizdo žaidimus, ar žiūrėti filmus bei serialus – tam tiesiog būtinas modernus ekranas. Būtent todėl „Huawei P50 Pro“ siūlo 6,6 colio įstrižainės ekraną, palaikantį 120 Hz atnaujinimo ir 300 Hz jutiklinio diskretizavimo dažnį ir perteikiantį iki 1,07 mlrd. spalvų. Be to, išmanias naudojimosi patirtis suteikia ir du stereofoniniai garsiakalbiai, kokybiškai išgaunantys įvairaus tipo garsus.

2. Inovatyvi kamera

Kokybiška kamera yra šiuolaikinio išmaniojo telefono būtinybė, leidžianti įamžinti ir dalintis svarbiomis akimirkomis bei patogiai bendrauti.

„Huawei P50 Pro“ vartotojai gali džiaugtis net dviejų matricų kameromis su ypač tiksliai spalvas atkuriančiu 50 MP raiškos pagrindiniu objektyvu. Šalia pagrindinio objektyvo yra ir 40 MP nespalvota, 13 MP itin plataus kampo ir 64 MP teleobjektyvo kameros. O telefono priekyje – net ir mažiausias detales užfiksuojanti 13 MP raiškos priekinė kamera.

Pagrindinė telefono kamera išsiskiria ir nuo 1/2 iki 100 kartų priartinančiu periskopiniu objektyvu, kuris nustebins kokybiškomis nuotraukomis, fiksuojant net ir toliausiai esančius objektus. Puikius fotografavimo rezultatus pasiekti padeda ir „XD Optics“ optinė vaizdo koregavimo technologija, veikianti su „XD Fusion Pro“ vaizdo apdorojimo procesoriumi. Šios technologijos leidžia kurti nuotraukas su ryškiomis ir tiksliomis spalvomis bei maksimaliai subalansuotu dinaminiu diapazonu.

3. Išmanūs sprendimai

Šiandieninės technologijos neįsivaizduojamos be išvystytų tarpusavio sąsajų ir belaidės bendrinimo funkcijos, kuri leidžia išgauti pilnavertį turimų įrenginių potencialą ir svariai prisidėti prie kasdienių užduočių įgyvendinimo.

„Huawei P50 Pro“ palaiko „EMUI 12“ operacinę sistemą, kuri vienodai tinka darbui, ryšio palaikymui ar pramogoms. Ši operacinė sistema veikia „Huawei“ ekosistemos rėmuose ir naudojasi vartotojų jau pamėgta programėlių parduotuve „AppGallery“.

Be to, ši operacinė sistema siūlo įvairių personalizavimo galimybių bei patogią valdymo sąsają. Naudojantis šiuo telefonu norisi pabrėžti išmanų valdymo skydelį, leidžiantį gauti greitą prieigą prie svarbių funkcijų: muzikos atkūrimo, nustatymų ar „Wi-Fi“. Moderni valdymo sistema lemia tai, jog sumaniai valdysite ir kitus Huawei išorinius prietaisus: kompiuterį, išmanųjį laikrodį ar belaides ausines susiedami juos vos keliais paspaudimais.

4. Elegantiškas dizainas

Visi „P“ serijos modeliai, įskaitant ir naujuosius „Huawei“ įrenginius „P50 Pocket“ bei „P50 Pro“, pasižymi įspūdingu dizainu bei tvirtu telefono korpusu. Todėl šių telefonų vartotojai džiaugsis ne tik technologinėmis ypatybėmis, bet ir subtilia prietaiso išore.

Kalbant konkrečiai apie „P50 Pro“, telefono gamintojai išmaniojo telefono dizainą siūlo rinktis iš dviejų vienodai dailių spalvų variantų: prabangios auksinės ir klasikinės juodos. Telefonui madingumo prideda ir sumaniai ant telefono nugarėlės išdėstyti kameros objektyvai bei plonas ir ypatingai lengvas, vos 195 gramus sveriantis telefono korpusas. Ne mažiau svarbu ir tai, jog „P50 Pro“ yra ne tik stilingas, bet ir atsparus nepalankiems išorės veiksniams, pavyzdžiui, dulkėms ir vandeniui, o šį atsparumą užtikrina IP68 sertifikatas, kuris buvo suteiktas naujajam telefonui.

5. Patikima baterija

Pernelyg greitai išsikraunanti įrenginio baterija – itin erzinantis dalykas, kuris pažįstamas daugeliui. Tad modernios telefono įkrovimo galimybės visuomet turėtų būti vienas pagrindinių kriterijų, renkantis naują išmanųjį.

Pavyzdingu veikimu išsiskiriantis „Huawei P50 Pro“ gali pasiūlyti 4360 mAh bateriją, palaikančią 66 W laidinį ir 50 W belaidį „Huawei SuperCharge“ įkrovimą. Telefone esanti greitojo įkrovimo funkcija gali tapti tikru išsigelbėjimu, leidžiančiu pakrauti telefoną vos per keliolika minučių. Todėl būsite tikri, kad telefonas neišsikraus net ir labiausiai užimtomis darbo dienomis.

Taigi, ieškantys modernius standartus atitinkančio išmaniojo telefono turėtų atkreipti dėmesį į technologijas, stilių ir išmaniąją fotografiją tarpusavyje puikiai derinantį „Huawei P50 Pro“. Jeigu šiemet ketinate įsigyti naują išmanųjį telefoną – „P50 Pro“ tikrai turėtų atsidurti tarp jūsų potencialių pasirinkimų.

6 komentarų

Giedrius

Kad ir koks nuostabus, šaunus, ypatingas, tobulas, nerealus šitas telefonas būtų, vistiek jo nepirkčiau, nes nėra programėlių parduotuvės.

Giedrius

Pasitaisau: google play programėlių parduotuvės

Lankytojas

Apie tai, kad google play servisu nepalaiko nei žodžio. Neperkais? Ištobulinta vėsinimo sistema? Telefono atveju jei gera vesinimo sistema tai taip jis pats neperkais, bet kad būtų geras šilumos atidavimas pats korpusas bus tiek karštas, kad laikyti bus neįmanoma. Užsakomasis reklaminis straipsnis, jokio objektyvumo.

Kritiskai mastantis skaitytojas

Nes tai partnerio turinys, aiskiai nurodyta virsuje. Zinoma, kad nebegali buti objektyvu, tam ir nrodyta. Jeigu pats atstovautumete koki nors prekes zenkla, lygiai taip pat pirktumete straipsnius matomumui didinti.

Lankytojas

Ir tikrai nurodyta, kad partnerio turinys, sorry nepastebėjau prieš tai. Tada jo jokių komentų telefonai.eu komandai. Jo ir gaila, kad neliko google play, LT rinoje aplamai nėra ką pirkti jei nori kažko kitko negu pas visus (Apple ar Samsung)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas