Kinai demonstruoja įspūdingą telefono atsparumą: nesunaikinamas įrenginys atlaikė neįtikėtinus testus, nustebins net ir visko mačiusius

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Ulefone“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinai demonstruoja įspūdingą telefono atsparumą: nesunaikinamas įrenginys atlaikė neįtikėtinus testus, nustebins net ir visko mačiusius

Dar visai neseniai, „Ulefone“ pristatė naująjį „Ulefone Armor 19T“ išmanųjį telefoną, kuris aprūpintas išskirtinėmis atsparumo savybėmis ir dažnai yra vadinamas nesunaikinamu. Šis įrenginys veikia su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turi net 9 600 mAh talpos bateriją.

„Ulefone Armor 19T“, kurį įsigyti galite paspaudę čia, taip pat aprūpintas ir puikiomis atsparumo savybėmis – čia rasime ne tik „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu apsaugotą 6,58 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu, bet ir kitas tokiems įrenginiams būdingas savybes.

Naujasis „Ulefone Armor 19T“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Žinoma, tai didelis telefonas, kuris puikiai tinka tiems, kurie dirba statybose ar kitus darbus, kurie nepasižymi pačiomis lengviausiomis sąlygomis.

„Ulefone Power Armor 19T“ atsparumo testų rezultatai:


Gamintojas ištestavo savo naująjį šedevrą įvairiausiomis sąlygomis ir šiais rezultatais pasidalino su internautais. Trumpą „Ulefone“ testo apžvalgą galite matyti aukščiau pateiktame vaizdo įraše, o mes dalinamės rezultatais, kuriuos pasiekė naujasis „Armor 19T“.

Niekam ne paslaptis, jog USB jungtis yra viena jautriausių išmaniojo telefono vietų. „Ulefone“ atliktai testai parodė, jog šis lizdas savo vietoje išliks net ir po 2 000 bandymų įkišti laidą bei judinti iš visų keturių pusių. Vien tik įdėti ir išimti laidą sėkmingai pavyko 5 000 kartų. „Ulefone Armor 19T“ mygtukai be jokių problemų net ir atlikus 100 tūkst. paspaudimų, o tiek pat sėkmingų paspaudimų buvo atlikta ir su šio įrenginio ekranu.

„Ulefone“ testuodami savo išmaniojo telefono atsparumo savybes nepabijojo ir atlikti nedidelių metimų. „Ulefone Armor 19T“ atlaikė 5 000 kritimų iš maždaug 10 centimetrų aukščio. Žinoma, tai nėra labai didelis kritimas, todėl buvo atlikta ir intensyvesnių bandymų – telefonas mėtytas iš pusantro metro aukščio. Rezultatas – atlaikyta 200 metimų.

Verta paminėti ir tai, jog šis „Ulefone“ šedevras dabar parduodamas už ypatingą kainą. „Aliexpress“ platformoje naujojo „Armor 19T“ modelį galima įsigyti už maždaug 393,13 eurų, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, reikia nepamiršti nurodyti ir nuolaidos kodo - 19TSAVE40.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rams

Jau 3 metai, kaip turiu Ulefone Armor7, jokių problemų, laiko tikrai patikimai: maudžiausi, buvo užšalęs, bet veikia kaip naujas iki šiol

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas