Kinai demonstruoja kaip ir kada reikia pristatyti naujienas: specialus pasiūlymas trims įrenginiams, kurie nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir neįtikėtinai maža kaina

Partnerio turinys

2022-12-22, 16:07

0 komentarų

Iki Šv. Kalėdų liko vos keletas dienų, tačiau tai nesustabdo kompanijų nuo naujų produktų išleidimo. Būtent tokį planą prieš pat šventes turi ir itin atsparius (angl. rugged) įrenginius gaminanti Kinijos bendrovė „Doogee“, kuri pristato net keletą naujienų, kurios bus prieinamos jau dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai demonstruoja kaip ir kada reikia pristatyti naujienas: specialus pasiūlymas trims įrenginiams, kurie nustebins ne tik savo galimybėmis, bet ir neįtikėtinai maža kaina

„Doogee“ pristato net tris naujus įrenginius, kuriuos šiuo metu galima įsigyti už neįtikėtinai žemas kainas. Tai naujieji „V30“ ir „S99“ išmanieji telefonai, o taip pat ir „Doogee T10“ planšetė.

Žemiau pateikiame visą informaciją kaip įsigyti šiuos įrenginius už žemiausią kainą, o taip pat rasite ir šių produktų aprašymus.

Tiesa, visi šie pasiūlymai galioja iki rytojaus, gruodžio 23 dienos, 16:00 val. Lietuvos laiku. Todėl rekomenduojame nedelsti ir įsigyti jau dabar.

ProduktasKaina, USDNuolaidos kodasNuoroda

Doogee V30

279,99

DV3030Spauskite čia
Doogee S99179,99DS9930Spauskite čia
Doogee T10149,99DT2030Spauskite čia

Doogee V30 telefonas

Bendrovė pristato naująjį „Doogee V30 5G“, kuris ir vėl nustebins išskirtinėmis savybėmis. Naujasis kompanijos produktas pasiūlys eSIM palaikymą, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą bei unikaliu išdėstymu pasižyminčius stereo garsiakalbius. Abiejose įrenginio pusėse įmontuoti du į priekį nukreipti aukštos raiškos garsiakalbiai.

Tačiau tai dar ne viskas. „Doogee“ savo naująjį produktą aprūpino 6,58 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „V30 5G“ pasiūlys ne tik 401 taškų tankį (angl. ppi), bet 480 nitų ryškumą bei 16,7 mln. spalvų atvaizdavimą. Žinoma, išmaniojo telefono ekranas apsaugotas „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Naujasis „Doogee V30“ taip pat aprūpintas ir keturiomis kameromis – tris iš jų rasime nugarėlėje, o priekinėje dalyje – 32 MP asmenukių kamera, kuri leis fiksuoti „Instagram“ pritaikytas asmenukes. Pagrindinė kamera nugarėlėje – 108 MP objektyvas, o greta rasime 20 MP naktinio matymo kamerą bei 16 MP plataus kampo sensorių. Skelbiama, jog šis flagmanas leis filmuoti 4K raiška su 30 kadrų per sekundę. Įdomu ir tai, jog analogiškomis filmavimo galimybėmis aprūpinta ir naktinio matymo kamera.

„Doogee V30 5G“ veiks su „MediaTek Dimensity 900“ procesoriumi. Tai 6nm architektūra pasižymintis lustas, kuris turi aštuonis branduolius su 2,4 GHz taktiniu dažniu. Čia taip pat rasime ir „ARM Mali-G68“ vaizdo procesorius. Išmanusis taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, kurią virtualiu būdu bus galima praplėsti iki 15 GB, o vidinė talpykla – 256 GB. Žinoma, jeigu manote, kad tiek neužteks – atminties kortelė leis praplėsti vidinę atmintinę iki 1 TB.

Žvelgiant į šio išmaniojo telefono nuotraukas akivaizdu, kad tai išskirtinio, stilingo, dizaino įrenginys, kuris pagamintas su aplinkai draugiškos odos nugarėle. Negana to, tai yra vienintelis itin atsparus telefonas rinkoje, kuris pasiūlys eSIM palaikymo galimybę.

Dar viena įspūdinga „Doogee V30 5G“ savybė – 10 800 mAh talpos baterija, kuri suteiks jums keturias dienas naudojimosi su vienu įkrovimu. Gamintojo teigimu, toks akumuliatorius leis jums net 2 dienas žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis 18 valandų pokalbiais, o budėjimo režimu telefonas veiks net 40 dienų. Čia taip pat rasime ir 66W greitąjį įkrovimą, kuris nuo 0 iki 55 proc. įrenginį įkraus vos per 30 minučių.

Žinoma, „Doogee V30“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Čia taip pat rasime NFC palaikymą, papildomus konfigūruojamus mygtukus.

Doogee S99 telefonas

Dar viena įspūdinga „Doogee“ naujiena – išmanusis telefonas „Doogee S99“, kuris nustebins puikiomis kameromis. Čia rasime 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 64 MP naktinio matymo sensorių. Negana to, priekinėje dalyje – ir 32 MP raiškos sensoriumi aprūpinta asmenukių kamera.

Pagrindinė šio išmaniojo kamera leis fiksuoti itin detalias nuotraukas, o naktinio matymo objektyvas suteiks galimybę fotografuoti net ir visiškoje tamsoje. Be šių savybių, verta paminėti ir0 6000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu bei 15W belaidžiu greituoju įkrovimu. „Doogee S99“ aprūpintas 6,3 colių įstrižainės ekranu, kuris dar ir apsaugotas „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Pranešama, kad telefone jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos. Šis „Doogee“ išmanusis veikia su „MediaTek G96“ procesoriumi, o taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti iki 1 TB, pasitelkiant atminties kortelę. Verta paminėti ir tai, jog naudotojai galės virtualiai praplėsti ir operatyviąją atmintį, kuri tokiu būdu sieks net 15 GB.

Žinoma, „Doogee S99“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Čia taip pat rasime NFC palaikymą, papildomus konfigūruojamus mygtukus.

Doogee T10 planšetė

Visų pirma, naujoji planšetė yra itin plona, o jos korpuso storis siekia vos 7,5 mm. „Doogee T10“ korpusas pagamintas iš itin patvaraus aliuminio lydinio, kas garantuoja ne tik įrenginio patvarumą, tačiau ir lengvumą. Planšetinis kompiuteris aprūpintas 10,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Verta paminėti ir tai, jog ekranas gavo „TÜV Rheinland“, kas sufleruoja ir apie jo kokybę bei itin mažą poveikį jūsų akims.

Pristatydami savo pirmąją planšetę, „Doogee“ vadovai pasirūpino visomis būtiniausiomis savybėmis, kurios turėtų palikti itin teigiamą įspūdį pirkėjams. „T10“ modelis suteiks galimybę mėgautis aukščiausios kokybės vaizdu, naudojant tokias aplikacijas kaip „Netflix“, „Hulu“ ir daugelį kitų. Puikų vaizdą ekrane papildys ir puikus įrenginio dizainas, o pirkėjai gali rinktis iš trijų skirtingų spalvų – pilkos, mėlynos ir sidabrinės.

Pranešama, kad naujoji „Doogee T10“ planšetė veikia su „Unisoc T606“ aštuonių branduolių procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM), o virtualiai dar yra pridedami 7 GB, kas iš viso suteiks net 15 GB laikinosios atminties. Planšetė taip pat turi 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti iki 1 TB, pasitelkiant atminties kortelę. Šio įrenginio veikimą palaiko 8300 mAh talpos baterija su 18W greituoju įkrovimu.

Verta paminėti ir tai, jog „Doogee T10“ palaiko padalinto ekrano režimą, kas leis atlikti keletą užduočių vienu metu. Akivaizdu, kad ši planšetė – puikus darbo ar pramogų įrankis, o prie jo prijungus klaviatūrą ir specialų stylus pieštuką – naudojimasis taip neįtikėtinai malonus. Keletas kitų specifikacijų, kurias privalu žinoti – 13 MP pagrindinė kamera, dvigubi stereo garsiakalbiai, USB-C įkrovimo lizdas, dvigubo dažnio Wi-Fi palaikymas bei „Android 12“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

„Boston Dynamics“ atnaujino elektrinį robotą „Atlas“: akcentuojamos išskirtinės jo savybės, pateiktas ir šokiruojantis vaizdo įrašas

Technews.lt

2024-04-19, 10:57

0 komentarų

Įmonė „Boston Dynamics“, kurianti įspūdingus ir gyvūnus primenančius robotus, dar 2020 metais pradėjo laisvai pardavinėti keturkojus robotus „Spot“. Šis produktas yra gana garsus dėl žiniasklaidos ir visuomenės susidomėjimo, tačiau tai ne vienintelis modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Boston Dynamics“ atnaujino elektrinį robotą „Atlas“: akcentuojamos išskirtinės jo savybės, pateiktas ir šokiruojantis vaizdo įrašas

Įmonė „Boston Dynamics“, kurianti įspūdingus ir gyvūnus primenančius robotus, dar 2020 metais pradėjo laisvai pardavinėti keturkojus robotus „Spot“. Šis produktas yra gana garsus dėl žiniasklaidos ir visuomenės susidomėjimo, tačiau tai ne vienintelis modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje

Nors originaliame robote judėjimui buvo naudojama hidraulinė sistema, naujausias „Boston Dynamics“ kūrinys yra visiškai elektrinis. Bendrovė teigia, kad „Atlas“ dabar yra stipresnis ir judresnis nei ankstesnės versijos, be to, jo judesių amplitudė gerokai didesnė.

Patobulinus vikrumą, „Boston Dynamics“ taip pat gali eksperimentuoti su naujomis griebtuvų variacijomis, kad būtų dar universalesnis šioje srityje.

Nors „Atlas“ primena žmogaus pavidalą, tuo panašumai ir baigiasi. Kaip matote reklaminiame filmuke, roboto nevaržo žmogaus judesių amplitudė, todėl jis gali judėti efektyviau. Tikėtina, kad naujoji platforma taip pat bus tvirtesnė, ypač be pažeidžiamų hidraulinių linijų trūkimo.

Bendrovė paskelbė, kad ateinančiais metais bendradarbiaus su nedidele grupe novatorių, kurie vykdys „Atlas“ projektą, pradedant pagrindiniu savininku „Hyundai“.Pietų Korėjos automobilių gamintoja 2020 m. pabaigoje už maždaug 880 mln. dolerių įsigijo 80 proc. bendrovės „Boston Dynamics“ akcijų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas