Kinai negali nustoti kopijavę: pristatytas itin pigus telefonas, kaip iš akies luptas „Apple“ flagmanas

Lukas Snarskis

2023-01-13, 07:30

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Šįsyk daugelio dėmesį patraukė „LeEco“, kuri pristatė naują produktą. Tiesa, iš išvaizdos jį lengva sumaišyti su visiems gerai žinomu flagmanu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai negali nustoti kopijavę: pristatytas itin pigus telefonas, kaip iš akies luptas „Apple“ flagmanas

Kinijos bendrovė „LeEco“ pristatė naująjį „LeEco S1 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio kaina sieks vos 125 eurus, tačiau dėmesio jis sulaukia tikrai ne dėl to. Žvelgiant į šio įrenginio nuotraukas, nesunku pastebėti, kad jis atrodo kone identiškai kaip ir „Apple“ flagmanas „iPhone 14 Pro“.

Išmanusis telefonas pasižymi plokščiomis kraštinėmis, nugarėlėje turi tris kameras, kurios išdėstytos identiškai kaip ir „Apple“ sukurto flagmano. Negana to, priekinėje ekrano dalyje rasime asmenukių kamerą, kuri įmontuota į išpjovą, kuri primena „Dynamic Island“. Ir ne tik primena, bet ir siūlo labai panašų funkcionalumą.

Naujasis „LeEco S1 Pro“ aprūpintas 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 60 Hz atsinaujinimo dažniu. Pranešama, kad įrenginys veiks su „Zhanrui T7510“ procesoriumi. Daugeliui europiečių šis lustas tikriausiai net nėra girdėtas. Jis pasižymi 12 nm architektūra ir turi keturis „Cortex A75“ bei „Cortex A55“ branduolius. Čia veikia ir „Imagination 9446“ vaizdo procesorius.

Išmanusis telefonas turi 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o „S1 Pro“ modelio nugarėlėje rasime 13 MP pagrindinę kamerą. Nugarėlėje įmontuotos ir dar dvi kameros, tačiau jų savybės nėra skelbiamos. Tikėtina, kad „LeEco“ čia įmontavo plataus kampo bei gylio sensorius. Įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 10 W įkrovimu.

Įdomu tai, jog šiame telefone nerasime „Google“ paslaugų paketo. Vietoj jo, gamintojas panaudojo „Huawei Mobile Services“. Žinoma, naujasis „LeEco S1 Pro“ skirtas tik Kinijos rinkai, todėl pasirinkimas naudoti „Huawei“ paslaugų paketą gal ir neturėtų labai stebinti, juolab, šalyje šiaip ar taip neprieinamos „Google“ programėlės.

Kaip jau minėjome, šis išmanusis telefonas kainuos 123 eurus ir turėtų būti įdomus variantas tiems, kurie nori įsigyti kažką panašaus į „iPhone 14 Pro“, tačiau nenori išleisti krūvos pinigų. Pirkėjai šį įrenginį gaus su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas