Kinai žada išspręsti prasto ryšio problemą: naujasis sprendimas leis amžiams pamiršti „Nėra ryšio“ pranešimą

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar visai neseniai debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o taip pat buvo pristatytas ir atnaujintas sulenkiamas įrenginys. Tačiau šios kompanijos vadovai sustoti neketina.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai žada išspręsti prasto ryšio problemą: naujasis sprendimas leis amžiams pamiršti „Nėra ryšio“ pranešimą

Jau kovo 6 dieną įvyks dar vienas „Honor“ pristatymas, o jo metu debiutuos pirmasis kompanijos technikų sukurtas „Honor C1 RF“ ryšio lustas. Teigiama, kad tai bus revoliucinis sprendimas, kuris pagerins ryšio galimybes ir pakels jas į visiškai naują lygį.

„Honor“ atstovų teigimu, naujasis mikroschemų rinkinys leis užtikrinti stiprų ryšio signalą net ir tuomet, kai esate vietovėje su labai blogu signalu. Panašu, kad Kinijos kompanijos vadovai pasiryžo sukurti sprendimą, kuris leistų pamiršti apie vietas, kuomet neįmanoma gauti jokio ryšio. Žinoma, ar tai išties pavyks padaryti – sužinosime jau netrukus.

Remiantis „Honor“ pateikiama informacija, naujasis „C1 RF“ lustas aprūpintas optimizuotu algoritmu, kuris leis geriau valdyti silpną ryšio signalą. Teigiama, kad net jei ir niekada neatsidursite vietovėje, kur yra prastas ryšys, šio mikroschemų rinkinio privalumai bus juntami garažuose, rūsiuose ar kitose vietose, kur dažniausiai gaunamas ryšio signalas yra prastesnis.

Kaip jau minėjome, šis lustas bus pristatytas jau kovo 6 dieną, o visą informaciją iš „Honor“ pristatymo rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas