Kinijoje kuriamas telefonas iš fantastikos knygų lentynos: netrukus debiutuos flagmanas su kosminės talpos baterija ir tai dar ne viskas

Lukas Snarskis

2023-01-09, 14:46

4 komentarai (-ų)

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijoje kuriamas telefonas iš fantastikos knygų lentynos: netrukus debiutuos flagmanas su kosminės talpos baterija ir tai dar ne viskas

Remiantis „GSMarena“ informacija, Kinijos kompanija ruošiasi pristatyti „Doogee V Max“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų nustebinti daugelį. Itin atsparus įrenginys pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas, tačiau bene įspūdingiausia jo savybė – milžiniškos talpos baterija.

Visų pirma, naujasis „Doogee V Max“ turės 6,58 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinė telefono dalis bus apsaugota „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Doogee V Max“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Išmanusis veiks su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – triguba kamerų sistema. „V Max“ modelis turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 16 MP plataus kampo objektyvą bei 20 MP naktinio matymo kamerą. Tačiau pati įspūdingiausia šio įrenginio savybė – tai milžiniškos talpos baterija.

Pranešama, kad naujasis „Doogee V Max“ turės net 22 000 mAh talpos bateriją, kuri palaikys 33 W greitąjį įkrovimą. Jeigu tokia informacija išties pasitvirtins – tai bus telefonas turintis didžiausios talpos akumuliatorių pasaulyje. Ankstesnis rekordas priklauso „Oukitel WP19“, kuriame rasime 21 000 mAh talpos bateriją.

Šaltinių teigimu, „Doogee V Max“ su pilnu įkrovimu turėtų veikti maždaug 6 – 10 dienų, esant įprastiniam naudojimuisi. Išmanusis telefonas galės suteikti 100 valandų pokalbių laiko arba budėjimo režimu išbūti net 64 dainas. Ir visa tai – vienu įkrovimu. Tiesa, didelė baterija reiškia ir itin storą korpusą. Skelbiama, jog šis monstras bus net 27,3 mm storio.

Verta paminėti, jog šis išmanusis telefonas turės NFC palaikymą, o šoninėje briaunoje bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. „Doogee V Max“ taip pat palaikys 5G ryšio technologiją, o įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija. Pirkėjams šis telefonas bus parduodamas su auksinės, juodos arba sidabrinės spalvų akcentais. Deja, tačiau jo kaina kol kas nėra žinoma.

4 komentarų

Kazkas

Sudas tas doogee.viena turejau.akumas po puse metu numire,issipute,ekrana supiso.o buvo dekliuke,nei smugiu gavo,vendens ar dulkiu.tiesiog 100% pries akis iki 20% nukrito

Vytautas

Turėjau Cubot power su panašia baterija. Pradžioje laikydavo 5-6 d. Vėliau - 3-4. Nepatogus, sunkus. Darbinis huavei irgi 3 išlaiko, tiesa, mažiau naudojamas. Jo ir programinė įranga kiek taupesnė.

stebuklai iš kinijos platybiu

Kad telefonas turi akumuliatoriu, kurio talpa kaip powerbank jokia fantastika, pats telefonas storas ir sunkus kokia iš to nauda, paprastam vartotojui kančia gali būt didelis ekranas, nes vos tilps kisenen, o čia visiška plyta, nekalbu apie parametrus, kur nieko įspūdingo, jau yra flagmanu iki šiol su 8-16gb ram, o tas MediaTek procesorius manes nesažavi greičiausiai ir energijos rys, nors Smapdragon 7 serija būtu kokia. Fantastika gali būt tik tai kas išties atrodytu neįmanoma, o būtu įgyvendinta ir relizuota. Kinai visada į savo gaminamus modelius mėgsta prikišt kažko daug ir už nedidele kaina parduot tai arba krovimu greitu paairodys arba akumu.. Būtu va įspūdis jei nedidelis ekranas kokiu 5col ir plonas telefonas palaikytu 6000mAh baterija ir greita 67W krovimą, nes manau tokio užtektu ir ten gerus parametrus ir gal panaudotu Samsung udr oled ekrana, kuris suteiktu gera raiška ir dar palaikytu kokia eSIM ir mebereiktu tu fiziniu sim...

Tvim

Jūsų labai menkos fantazijos,jeigu poverbanką kuriuo galima skambinti ir fotografuoti vadinate iš fantastikos srities.suprantu ko siekete su klikbaitine antrašte,bet kažkas į fantastikos pusę būtų,jei tai butų tie patys parametrai mažiau nei centimetro storyje,pvz 8mm...,nes dabar toks telefonas,labai siaurai reikalingas,statistiniui naudotojui nenaudojamas dėl dydžio parametrų ir svorio . Trumpuoju periodu masiskiau reikalingas šiuo metu nebent ukrainoje.tikiuosiu, kad trumpuoju perijodu...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas