Kinijoje pristatytas dar vienas flagmanas: „Nubia“ pasiūlys neįtikėtiną galią vos už 400 eurų

Lukas Snarskis

2022-12-19, 10:31 (atnaujinta 2022-12-19, 12:09)

0 komentarų

2022 metai jau skaičiuoja paskutines savaites, o išmaniųjų telefonų gamintojai ir toliau ruošia 2023 metų flagmanus. Po to kai „Qualcomm“ pristatė naująjį „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių – prasidėjo tikras sujudimas, o kai kurie gamintojai jau spėjo pristatyti ir naujus aukščiausios klasės modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijoje pristatytas dar vienas flagmanas: „Nubia“ pasiūlys neįtikėtiną galią vos už 400 eurų

Kinijos kompanija „Nubia“ šiandien surengė spaudos konferenciją, kurioje buvo pademonstruotas naujasis „Nubia Z50“ išmanusis telefonas. Galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi aprūpintas flagmanas pasiūlys ne tik aukščiausios klasės specifikacijas, tačiau ir gerokai žemesnę kainą nei daugelis konkurentų.

Naujasis „Z50“ modelis aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP asmenukių kamera. 10 bitų panelė taip pat aprūpinta 144 Hz atsinaujinimo dažniu, 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos palaikymu, o ekrano ryškumas siekia 1000 nitų.

„Nubia“ pristatytas išmanusis telefonas pasižymi stikline nugarėle, o rėmelis pagamintas iš metalo. Verta pastebėti, jog Kinijos bendrovė atnaujino visą įrenginio dizainą, lyginant su praėjusių metų flagmanu, o tai puikiai iliustruoja ir pasikeitęs kamerų iškilimas nugarėlėje. Telefone rasime ir atnaujintą vibracijos modulį, o taip pat ir dvigubus stereo garsiakalbius.

Kaip jau minėjome, naujasis „Nubia Z50“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, o telefone taip pat bus naudojamos LPDDR5x operatyviosios (RAM) atmintinės, o taip pat ir UFS 4.0 vidinės talpyklos. Čia rasime ir VC aušinimo sistemą. Gamintojas į išmanųjį telefoną įdiegė ir „Android 13“ operacinės sistemos versiją su „MyOS 13“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – dvi kameros. Nors tai ganėtinai neįprastas sprendimas, lyginant su kitų bendrovių flagmanais, tačiau „Nubia“ pasiūlys dėmesio vertus objektyvus. Pagrindinis jų – 64 MP raiškos „Sony IMX787“ sensorius su f/1.6 diafragma bei optiniu vaizdo stabilizavimu. Antrasis sensorius – tai 50 MP raiškos „Samsung S5KJN1“. Tai plataus kampo kamera su galimybe fiksuoti ir makro nuotraukas.

Naujojo „Nubia Z50“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu. Pirkėjai naująjį išmanųjį galės įsigyti šviesiai žalios, baltos arba juodos spalvų, o taip pat turės ir keletos atmintinių pasirinkimą. Vos už 400 eurų bus galima įsigyti variantą su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Pirkėjams taip pat bus siūlomos 8 GB + 256 GB, 12 GB + 256 GB, 12 GB + 512 GB bei 16 GB bei 1 TB opcijos.

Nuo gruodžio 23 dienos šis išmanusis telefonas bus prieinamas Kinijos rinkoje, tačiau „Nubia“ atstovai neatskleidžia ar ketinama jį pasiūlyti ir pasaulinėje rinkoje. Žvelgiant į ankstesnius gamintojo sprendimus, tikėtina, kad mūsų rinkoje šio flagmano taip ir neišvysime.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas