Kinijoje pristatytas telefonas, kurio beveik nereikės įkrauti: protu nesuvokiama baterija, stulbinantis dizainas ir neįtikėtinai žema kaina

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Doogee“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinijoje pristatytas telefonas, kurio beveik nereikės įkrauti: protu nesuvokiama baterija, stulbinantis dizainas ir neįtikėtinai žema kaina

„Doogee“ geriausiai yra žinoma dėl savo kuriamų itin atsparių išmaniųjų telefonų, o šiandien pristatyta dar viena naujiena – tai „Doogee V Max“. Naujasis išmanusis nustebins ne tik išskirtinėmis savybėmis, tačiau ir milžiniškos talpos baterija, kokios dar nėra pasiūlęs joks kitas gamintojas.

Visų pirma, naujasis „Doogee V Max“, kurį įsigyti galite paspaudę čia, turės 6,58 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinė telefono dalis bus apsaugota „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Žinoma, čia rasime ir puikias atsparumo savybes.

„Doogee V Max“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Išmanusis veiks su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Verta pastebėti, jog gamintojas pasiūlys ir virtualią operatyviosios atminties praplėtimo galimybę, kas leis mėgautis iki 20 GB RAM. Tačiau didžiausias šio nesunaikinamo telefono privalumas – baterija.

Pranešama, kad naujasis „Doogee V Max“ turės net 22 000 mAh talpos bateriją, kuri palaikys 33 W greitąjį įkrovimą. Tokio dydžio akumuliatoriaus savo įrenginyje iki šiol nesiūlė joks kitas išmaniųjų telefonų gamintojas. Ankstesnis rekordas priklauso „Oukitel WP19“, kuriame rasime 21 000 mAh talpos bateriją. Gamintojas pažymi didžiulius tokios baterijos privalumus.

„Doogee“ teigimu, pilnas įkrovimas leis šiam įrenginiui veikti net 2300 valandų budėjimo režimu. „Doogee V Max“ galės pasiūlyti 25 valandas nepertraukiamų žaidimų sesijų, 35 valandas filmų peržiūrų, 80 valandų muzikos klausymosi ir net 109 valandas pokalbių telefonu. Negana to, „Doogee“ naujiena leis įkrauti ir kitus įrenginius, o šio modelio įkrovimas vyks pasitelkiant 33W greitojo įkrovimo technologiją.

Ir nors tokio tipo išmanieji telefonai dažniausiai nepasižymi geromis kameromis, tačiau ir šiame segmente „Doogee“ atliko puikų darbą. Naujasis „Doogee V Max“ pasiūlys 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. Čia bus naudojamas „Samsung HM2“ jutiklis. Antroji kamera – išskirtinis naktinio matymo „Sony“ objektyvas, kuris leis fiksuoti vaizdas net ir visiškoje tamsoje. Trečioji kamera – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera.

Verta paminėti ir tai, jog „Doogee V Max“ turės dvigubus stereo garsiakalbius su „Hi-Res“ palaikymu. Čia rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, kuris įmontuotas šoninėje įrenginio briaunoje. „Doogee“ pasirūpino ir NFC palaikymu. Naująjį „Doogee V Max“ galite užsisakyti jau dabar, o jo kaina siekia 459,99 JAV dolerius. Norėdami tai padaryti – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo VMAX.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas