Kinijos bendrovė pristatė du identiškus telefonus: pavadinimai skirtingi, tačiau surasti skirtumų tarp jų - neįmanoma

Lukas Snarskis

2023-03-05, 09:49

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę nedidelių gamintojų, kurie bando įsitvirtinti išmaniųjų telefonų rinkoje. Tokios bendrovės dažnai siūlo pigius įrenginius, kurie būtų prieinami daugeliui. Tarp tokių gamintojų – ir „UMIDIGI“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos bendrovė pristatė du identiškus telefonus: pavadinimai skirtingi, tačiau surasti skirtumų tarp jų - neįmanoma

Kinijos kompanija „UMIDIGI“ pristatė du naujus išmaniuosius telefonus – tai „UMIDIGI C2“, o taip pat ir „UMIDIGI G2“. Nors įrenginiai du, tačiau abiejų jų specifikacijos yra identiškos, analogiški atrodo ir dizaino sprendimai. Sunku pasakyti kodėl gamintojas pristatė du tokius pačius modelius, tačiau jų kaina pakankamai žema, o netrukus prasidės ir speciali akcija. Kaip bebūtų, iš pradžių pažvelkime į šių prietaisų savybes.

Abu išmanieji telefonai aprūpinti 6,52 colių įstrižainės LCD ekranais su HD+ raiška, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova. Naujieji „UMIDIGI G2“ ir „C2“ bus siūlomi juos ir auksinės spalvų, o nugarėlės padengtos specialiu raštu, kuris primins žvaigždžių lietų.

Naujieji „UMIDIGI“ įrenginiai veiks su „MediaTek Helio A22“ procesoriumi bei turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 256 GB. Išmaniųjų telefonų veikimą palaikys 5 150 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu, kuris vyks su USB-C laidu.

„UMIDIGI G2“ ir „C2“ modeliai turės dvi kameras nugarėlėje. Čia rasime 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje įrenginių dalyje – 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pranešama, kad išmanieji telefonai pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Verta paminėti ir tai, jog abu išmanieji turės „Bluetooth 5.0“, ausinių lizdą bei palaikys 4G ryšio technologiją. Pranešama, kad naujuosius modelius bus galima įsigyti už specialią kainą, kuri sieks tik 79,99 JAV dolerius, tačiau šis pasiūlymas galios nuo kovo 20 iki kovo 26 dienos. Norėdami įsigyti jau dabar – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas