Kinijos milžinė nubrėžė naują mobilios fotografijos standartą: oficialiai pristatytas įspūdingomis kameromis aprūpintas „Find X6 Pro“ flagmanas

„Oppo“ kasmet pristato nemažai išmaniųjų telefonų, o tarp jų galima rasti ne tik sulenkiamų įrenginių, tačiau ir itin galingų flagmanų. Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien buvo surengta naujausių bendrovės produktų pristatymo spaudos konferencija.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinijos milžinė nubrėžė naują mobilios fotografijos standartą: oficialiai pristatytas įspūdingomis kameromis aprūpintas „Find X6 Pro“ flagmanas

Kinijos kompanijos „Oppo“ vadovai šiandien pademonstravo naujausius „Find X6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie be galingiausių specifikacijų dar pasiūlys ir puikias fotografijos galimybes. Šiandien debiutavo du modeliai – tai „Oppo Find X6“, o taip pat ir „Find X6 Pro“ variantas.

Oppo Find X6 Pro išmanusis telefonas

Naujasis „Oppo Find X6 Pro“ pasiūlys aukščiausios klasės fotografavimo galimybes, o šio modelio nugarėlėje – trys didžiuliai 50MP raiškos sensoriai, kurie nustatys visiškai naują standartą išmaniųjų telefonų rinkoje. Visų pirma, čia rasime 1 colio „Sony IMX989“ sensorių, kuris naudojamas ir tokiuose įrenginiuose kaip „Xiaomi 13 Pro“ ar „Vivo X90 Pro“. Tai bus pagrindinis šio flagmano objektyvas.

„Oppo“ į šio flagmano nugarėlę įmontavo ir itin plataus kampo „Sony IMX890“ sensorių, o šiuo atveju vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog tai yra didžiausias plataus kampo objektyvas, kada nors panaudotas išmaniajame telefone. „Find X6 Pro“ pasiūlys ir periskopinį objektyvą, kur naudojamas tas pats „IMX890“ sensorius.

Kaip jau tampa įprasta, „Oppo“ tęsia bendradarbiavimą su „Hasselblad“ kompanija, kuri pasirūpino spalvų profiliais, o taip pat ir specialiu Pro režimu. Šiame flagmane rasime ir „Hasselblad Portrait Mode“. Išmaniojo telefono kameros taip pat aprūpintos ir „MariSilicon X“ nuotraukų procesoriumi, kuris užtikrins greitą fokusavimą bei jo tikslumą.

„Oppo Find X6 Pro“ taip pat pasiūlys 6x hibridinį priartinimą, kurį suteiks periskopinis objektyvas. Negana to, čia rasime ir 4K filmavimo galimybę su 3x arba 6x priartinimu. Verta pastebėti ir tai, jog įrenginys palaiko ir „Dolby Vision 4K HDR“.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,82 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje panelės dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Nesunku nuspėti, kad šis flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

„Oppo Find X6 Pro“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu bei 50W belaidžiu įkrovimu. Gamintojo teigimu, akumuliatorius išlaikys net 80 proc. savo originalios talpos net ir atlikus 1 600 įkrovimo ciklus, kas yra dvigubai daugiau nei rinkos standartas.

Naujasis „Oppo“ flagmanas pirkėjams bus pasiūlytas rudos, žalios bei juodos spalvų. Verta paminėti ir tai, jog „Find X6 Pro“ aprūpintas IP68 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Oppo Find X6 išmanusis telefonas

Nesunku nuspėti, jog standartinis šios serijos modelis pasiūlys kiek paprastesnes specifikacijas. Naujasis „Oppo Find X6“ bus aprūpintas 6,74 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o įrenginio veikimu rūpinsis „MediaTek 9200“ procesorius.

Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime tris 50 MP raiškos vaizdo jutikliais aprūpintas kameras, tačiau pagrindinė kamera naudos „IMX890“ jutiklį. Itin plataus kampo kamera naudos mažesnį „Samsung JN1“ sensorių, bet vis tiek pasiūlys automatinį fokusavimą bei makro fotografavimo galimybes.

„Oppo Find X6“ įrenginio veikimą palaikys 4 800 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu, tačiau čia nerasime belaidžio įkrovimo galimybės. Atsparumo savybės čia taip pat kiek prastesnės – šis modelis turi IP64 sertifikatą.

Oppo Find X6 telefonų kaina

Naujieji „Oppo Find X6“ serijos išmanieji telefonai jau prieinami Kinijos rinkoje, o gamintojas patikino, kad šie įrenginiai bus prieinami tik vietinėje rinkoje. Tai reiškia, kad europiečiams, įskaitant ir lietuvius, įsigyti oficialiai šių flagmanų nepavyks. Skelbiama, kad pigiausias „Find X6 Pro“ modelis kainuos nuo 810 eurų, o „Oppo Find X6“ bus parduodamas nuo 610 eurų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas