Kiniškas šedevras atkeliauja į Europą: naujasis ZTE flagmanas jau pasiekiamas ir mums

ZTE

Lukas Snarskis

2021-09-09, 10:30 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

1 komentaras
Kiniškas šedevras atkeliauja į Europą: naujasis ZTE flagmanas jau pasiekiamas ir mums

Kinijos kompanija ZTE dar liepos pabaigoje oficialiai pristatė naująjį „Axon 30“ išmanųjį telefoną, kuris naudoja asmenukių kamerą, paslėptą po ekranu. Šis flagmanas jau kuris laikas prieinamas Kinijos rinkoje, tačiau šiandien startuoja ir jo pasaulinė prekyba, o tai puiki proga ir lietuviams.

Oficialioje ZTE internetinėje parduotuvėje šiandien, ketvirtadienį, nuo 15:00 val. Lietuvos laiku startuoja „Axon 30“ modelio prekyba. Kaip galima matyti produkto puslapyje, kurį rasite paspaudę čia, europiečiams bus prieinamas variantas 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties, o pigesnis modelis kainuos 499 eurus.

Verta pastebėti, jog naujasis ZTE šedevras pirmiesiems pirkėjams yra siūlomas su paslaptinga dovana. Kaip skelbiama oficialioje bendrovės internetinėje parduotuvėje, pirmieji pirkėjai, kurie pateiks savo užsakymą per 24 valandas nuo pardavimų pradžios, gaus dovaną. Tai turėtų būti apsauginis ekrano stikliukas arba dėkliukas.

Primename, kad naujasis ZTE flagmanas pasižymi 6,92 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, po šiuo ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera. Tai yra ir neabejotinai labiausiai patobulinta šio išmaniojo telefono vieta, neskaitant naujesnės geležies. Visų pirma, gamintojas sugebėjo ne tik padidinti ekrano taškų skaičių, virš kameros, bet ir panaudojo septynių sluoksnių sluoksnį, kas leis gauti geresnės kokybės nuotraukas.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi, o pirkėjams pateikiama keletas atminties opcijų. Bent jau Kinijos rinkoje, „ZTE Axon 30“ siūlomas su 6 GB, 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Įrenginys taip pat turi 4200 mAh talpos bateriją su 55W greituoju įkrovimu. Gamintojas telefone įdiegė „Android 11“ operacinę sistemą su „MyOS 11“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, šio ZTE šedevro debiutas pasaulinėje rinkoje, įskaitant ir Europą, turėtų įvykti jau rugsėjo mėnesį. Kaip visada, informaciją apie tai, rasite mūsų portale.

Primename, kad naujasis ZTE flagmanas pasižymi 6,92 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, po šiuo ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas