Kompaktiški išmanieji telefonai tampa istorija: „Asus“ pristatė naująjį savo flagmaną, kuris nebe toks mažas kaip anksčiau

Arnas Balčiūnas

2024-03-15, 07:46

0 komentarų

Taivano kompanija „Asus“ dar visai neseniai pristatė naujus „ROG“ serijos išmaniuosius telefonus. Tačiau tai nebus vieninteliai šių metų bendrovės flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kompaktiški išmanieji telefonai tampa istorija: „Asus“ pristatė naująjį savo flagmaną, kuris nebe toks mažas kaip anksčiau

Dar praėjusiais metais buvo pasirodę pranešimų, jog „Asus“ ketina nutraukti „Zenfone“ serijos išmaniųjų telefonų kūrimą, tačiau tokios kalbos veikiausiai nepasitvirtins. Tokius gandus suskubo paneigti ir bendrovės atstovai, o dabar įvyko ir oficiali spaudos konferencija.

Kaip ir buvo tikėtasi, „Asus“ atstovai pristatė naująjį „Zenfone 11 Ultra“ išmanųjį telefoną, apie kurį buvo kalbama jau kuris laikas. Naujasis bendrovės flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir pasiūlys išskirtines dirbtinio intelekto galimybes.

Naujasis „Asus Zenfone 11 Ultra“ aprūpintas 6,78 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus šios panelės ryškumas sieks 2 500 nitų, o ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu. Akivaizdu, jog šis modelis užbaigia ir mažų „Asus“ telefonų erą.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerų sistemą. Pagrindinis „Zenfone 11 Ultra“ objektyvas naudoja 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su šešių ašių „Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0“ sistema. Nugarėlėje taip pat rasime 13 MP plataus kampo kamerą ir 32 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe. Priekinėje įrenginio dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Kaip jau minėjome, ši „Asus“ naujiena veiks su „Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi ir turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu. „Asus“ šį įrenginį aprūpino ir 15W belaidžio įkrovimo galimybe.

„Asus Zenfone 11 Ultra“ taip pat turi ausinių lizdą, „Bluetooth 5.4“ ir „Wi-Fi 7“ palaikymą. Pirkėjams šis flagmanas bus prieinamas mėlynos, juodos, pilkos ir smėlio spalvų. Skelbiama, jog telefonas kainuos 999 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas