Kurie „Android” telefonai geriausiai vertinami pirkėjų? „Antutu” pateikė atsakymą

Kurie „Android” telefonai geriausiai vertinami pirkėjų? „Antutu” pateikė atsakymą

„Antutu” programėlės parodymai yra vieni autoritetingiausių, vertinant išmaniųjų telefonų galią, o jos kūrėjų sudaromi pajėgiausių kiekvieno mėnesio telefonų topai padėjo ne vienam galios ištroškusiam pirkėjui pasirinkti jo poreikius tenkinantį įrenginį. Mažai kam žinoma, bet „Antutu” aplikacijoje prašo vartotojų įvertinti, ar jis patenkintas savo turimu telefonu, ir pagal tai sudaro specialų reitingą Kompanija neseniai paskelbė pirmąjį šiemet sausio dešimtuką, kuriame buvo atskleisti kinų geriausiai vertinami „Android” išmaniųjų modeliai.

Pirmoje dešimtuko vietoje atsidūrė ganėtinai netikėtas telefonas - „Meizu 17 Pro”, kuriuo patenkinti net 97,93% pirkėjų. Nors kompanija išgyvena ne pačius geriausius laikus ir savo produkcija prekiauja tik Kinijoje, kaip matome, tai netrukdo jos praėjusių metų flagmanui skinti laurų. Kaip ir būdinga „Meizu” įrenginiams, jis pasižymi nuostabiu dizainu, gali pasigirti labai galingu „Snapdragon 865” lustu, itin greitomis LPDDR5 RAM ir UFS 3.1 vidine atmintinėmis. Visgi spėjama, kad tokį aukštą balą pasiekti padėjo ne tiek techninės charakteristikos, o programinės įrangos atnaujinimai, kurie, kitaip nei kitų gamintojų įrenginiuose, suteikia daugybę naujų funkcijų ir patobulinimų.

Antroje vietoje su minimaliai mažesniu 97,89% reitingu atsidūrė 2020 metų antroje pusėje debiutavęs „Huawei Mate40”. Telefonas aprūpintas galingu „Kirin 9000E” lustu ir yra pigiausias iš naujosios gamintojo flagmanų šeimos. Spėjama, kad pastarasis faktas bei itin didelis gamintojo prestižas tėvynėje ir padėjo pasiekti tokio neprasto rezultato.

„Meizu 17 Pro”

Visgi įdomiausia reitinge yra trečioji pozicija, kurią užėmė „Samsung Galaxy S20 Ultra”. Šis modelis daugelio apžvalgininkų dėl kameros fokusavimo ir kaistančio „Exynos 990” lusto buvo tituluojamas vienu didžiausių praėjusių metų nesusipratimų, todėl labai netikėta, jog jam pavyko surinkti net 97,75% pasitenkinimo balą ir netgi aplenkti penktoje vietoje atsidūrusį kur kas palankiau ekspertų įvertintą „Galaxy Note20 Ultra”.

Toliau reitinge rikiuojasi „Honor 30 Pro+”, „Galaxy Note20 Ultra”, „Meizu 17”, „vibo X50 Pro+”, „Huawei P40 Pro+”. „Huawei Mate 30 5G”, „Oppo Reno 5 Pro+ 5G”.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas