Laukiate „Xiaomi Mi 11“ Lietuvoje? Aiškėja, kada juo bus pradėta prekiauti

Laukiate „Xiaomi Mi 11“ Lietuvoje? Aiškėja, kada juo bus pradėta prekiauti

Kinai „Xiaomi Mi 11” telefonu gali džiaugtis jau nuo šių metų pradžios, o likusio pasaulio gyventojai, kuriems išmanusis buvo pristatytas vasario 8 d. iki šiol nesulaukia jo ant prekybininkų lentynos. Laimė, tai truks jau nebeilgai.

Vakar pasirodė informacija, kad numatoma „Mi 11“ prekybos pradžios data yra vasario 25. Tiesa, naujasis „Xiaomi” flagmanas pirmiausia pasirodys Azijoje, Kinijos kaimyninėse valstybėse, o ir tik vėliau pasieks Vakarus.

„Xiaomi“ savo „Facebook“ puslapiuose Singapūre, Filipinuose, Tailande ir Vietname oficialiai patvirtino, kad įrenginio pardavimai prasidės vasario 25 d. Taip pat manoma pirmųjų pirkėjų gali laukti akcijos arba specialūs pasiūlymai.

Tai yra ženklas, kad „Xiaomi Mi 11” jau pasirengęs užkariauti užjūrio rinkas ir juo netrukus taip pat bus pradėta prekiauti Europoje ir, žinoma, Lietuvoje. Gali būti, jog jis ant mūsų šalies prekybininkų lentynų atsidurs jau kitą arba vėliausiai, dar kitą savaitę.

„Xiaomi Mi 11” vasario 8 dieną pristatytas Europoje

Kaip ir buvo tikėtasi, apart kelių detalių, Vakarams skirtas „Mi 11” nesiskiria nuo savo kiniškojo varianto. Pagrindinis skirtumas - Europoje nebus siūloma brangiausia 12GB operatyviosios ir 256GB vidinės atminties versija, apsiribota kuklesniais 8/128GB ir 8/256GB variantais. Taip pat „Xiaomi” Vakarų pasaulyje nedrįso žengti to žingsnio, kurį žengė Kinijoje - iš telefono dėžutės nebus pašalintas greitasis 65W GaN įkroviklis. Bendrovė mūsų regionui skirtame renginyje nepraleido progos ir šiek tiek plačiau papasakoti apie ypatingą po ekranu montuojamą pirštų antspaudų jutiklį - jis galės veikti ir kaip pulso matuoklis, kas ypač aktualu nedėvintiems išmaniojo laikrodžio.

Kaip ten bebūtų svarbiausia dalis - kainos. Bazinio 8GB operatyviosios ir 128GB vidinės atminties „Xiaomi Mi 11” varianto kaina Europoje sieks 749 eurus, tuo metu už brangesnį 256GB modelį teks pakloti 799 eurus. Palyginimui, Kinijoje pigiausia versija šio telefono versija tekainuoja 513 eurų, o prabangesnis variantas - 552 eurus.

Daugiau apie „Xiaomi Mi 11”

„Xiaomi Mi 11”, kaip ir dauguma šiuolaikinių Premium segmento išmaniųjų, gali pasigirti aliuminio rėmu bei lenktu stiklu priekyje ir nugarėlėje. Šie užlenkimai yra ne tiek dėl grožio, kiek dėl naudojimo patogumo - kompanija tikina, jog dėl šio sprendimo telefoną daug maloniau laikyti rankoje. Korpuso storis siekia 8,06mm, o svoris - 196 gramus. Tai leidžia naujajam „Xiaomi” flagmanui būti lengvesniam ir plonesniam už pirmtaką.

Gamintojas šiemet vartotojams leidžia rinktis ne tik iš trijų spalvų - mėlynos, juodos ir baltos, bet ir kitos nugarėlės medžiagos - pirkėjams bus siūloma ir odinę tamsiai violetinę ar rudą nugarėlę turinti „Xiaomi Mi 11” versija. Taip pat buvo anonsuotas ir riboto leidimo kompanijos įkūrėjo bei dabartinio generalinio direktoriaus parašu paženklintas variantas, pasižymintis ypatinga „Scodix Silver” spalva.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas