Laukti liko nebedaug: paaiškėjo, kada europiečiai išvys pirmąjį telefoną su galinguoju „Qualcomm“ procesoriumi

Arnas Balčiūnas

2022-12-04, 07:25 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

1 komentaras

Išmaniųjų telefonų rinkoje šių metų pabaiga bus itin karšta. Dar visai neseniai „Qualcomm“ pristatė naująjį mikroschemų rinkinį, kuris bus naudojamas daugelyje „Android“ flagmanų. Jau išvydome pirmąjį jų, o daugelis bendrovių skelbia apie savo planus. Tarp jų – ir dukterinį „Vivo“ kompanija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Laukti liko nebedaug: paaiškėjo, kada europiečiai išvys pirmąjį telefoną su galinguoju „Qualcomm“ procesoriumi

Kinijos bendrovė „iQOO“ savo spaudos konferenciją turėjo surengti dar gruodžio 2 dieną, tačiau dėl buvusio Kinijos prezidento mirties – renginys buvo perkeltas. Dabar jau aišku, kad „iQOO 11“ serijos flagmanų prezentacija įvyks gruodžio 8 dieną. Apie tai oficialiai patvirtinta socialiniame tinkle „Instagram“, kur tokia informacija pasidalino „iQOO Indonesia“ atstovai.

Nors „iQOO“ atstovai specifikacijų ir neatskleidžia, tačiau internete jau buvo pasirodę pranešimų apie galimas „iQOO 11 5G“ modelio savybes. Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, šis flagmanas turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 2K raiška, o jo veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Tikėtina, kad čia rasime ir „Vivo V2“ vaizdo procesorių, kuris skirtas nuotraukų apdorojimui.

Žinoma, didžiausias naujojo „iQOO 11“ flagmano privalumas – naujasis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius. Įdomu ir tai, jog tai turėtų būti pirmasis išmanusis, kuris turės naująjį „Qualcomm“ lustą ir bus pasiūlytas ne tik Kinijos rinkoje, bet ir Europoje.

Jau žinoma ir tai, jog „BMW M Motorsport“ bus pagrindinis „iQOO“ partneris, kuriant šio išmaniojo telefono dizainą. Tai reiškia, kad šio įrenginio korpusą ir vėl papuoš BMW juostelės – raudona, juoda ir mėlyna, kurios yra firminės „BMW Motorsport“ spalvos.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas