Laukti liko nebedaug: paaiškėjo, kada išvysime geriausių „Samsung“ telefonų pristatymą

Lukas Snarskis

2023-01-07, 11:15

0 komentarų

Prasidėjus Naujiems metams – mūsų jau netrukus laukia didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų pristatymai, kur turėtų debiutuoti naujausi bendrovių flagmanai. Bene daugiausiai informacijos pasirodo apie ruošiamus „Samsung“ flagmanus, ne išimtis ir dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Laukti liko nebedaug: paaiškėjo, kada išvysime geriausių „Samsung“ telefonų pristatymą

Internete jau keletą mėnesių sklinda įvairios kalbos apie „Samsung Unpacked“ renginį, kurio metu bus pristatyti naujausi „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai. Ir nors buvo kalbama, kad šis renginys turėtų įvykti vasario pabaigoje, dabar jau tampa aišku, kad „Samsung“ naujienas pristatys vasario 1 dieną.

Kolumbijos rinkoje skirtame „Samsung“ puslapyje pasirodė „Unpacked“ renginio reklaminis plakatas, kuris atskleidžia, kad pristatymas įvyks jau vasario 1 dieną. Kaip galima matyti, „Samsung“ žada epinius momentus, tačiau daugiau informacijos, be pristatymo datos, šis paveiksliukas neatskleidžia.

Internetinėje erdvėje jau kuris laikas netyla kalbos apie „Samsung“ ruošiamus „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus. Niekam ne paslaptis, jog jau netrukus bus pristatyti „Samsung Galaxy S23“, „Galaxy S23+“ ir „Galaxy S23 Ultra“ modeliai.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy S23 Ultra“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris bus naudojamas visuose šios serijos įrenginiuose. Teigiama, kad „Galaxy S23 Ultra“ modelis turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256, 512 arba 1 TB vidinės atminties. Išmanusis telefonas taip pat turės 5000 mAh talpos bateriją. Kiek anksčiau buvo pasirodę ir šio „Samsung“ flagmano kamerų savybės.

Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ turės 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 3x bei 10x optiniu priartinimu aprūpintus teleobjektyvus. Kaip jau rašėme, šis flagmanas pasiūlys ir 8K su 30 kadrų per sekundę filmavimo galimybę, kas iki šiol nebuvo siūloma jokiame kitame „Samsung“ telefone.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas