„Leica“ pristatė išskirtinį išmanųjį telefoną: debiutavo trečios kartos bendrovės flagmanas su 1 colio sensoriumi ir įspūdingu OLED ekranu

Lukas Snarskis

2024-04-15, 07:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyrauja didžiulė konkurencija, o pagrindinį akcentą gamintojai skiria savo įrenginių kameroms. Dar 2021 metais „Leica“ pristatė pirmąjį savo flagmaną, pernai buvo pademonstruotas atnaujintas variantas, o šiemet – ir dar vienas naujas variantas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Leica“ pristatė išskirtinį išmanųjį telefoną: debiutavo trečios kartos bendrovės flagmanas su 1 colio sensoriumi ir įspūdingu OLED ekranu

„Leica“ savo asortimente turėjo vos du išmaniuosius telefonus, o visai neseniai pristatytas ir trečiasis. Bendrovės atstovai oficialiai pristatė naująjį „Leitz Phone 3“, kuris pasiūlys svarbius atnaujinimus, o galingas „Qualcomm“ procesorius leis mėgautis dar geresnėmis fotografijos savybėmis.

Naujasis „Leica“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,6 colių įstrižainės „Sharp IGZO OLED“ ekranu su 2 730 x 1 260 taškų skiriamąja geba ir 240 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė, kurios maksimalus ryškumas sieks 2 000 nitų. Viršutinėje ekrano dalyje – 12,6 MP asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele. „Leica Leitz Phone 3“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija, o pats telefonas aprūpintas ir IP68 sertifikatu, kuris rodo jo atsparumą dulkėms ir vandeniui.

„Leica“ flagmano nugarėlėje rasime 1 colio 47,2 MP raiškos vaizdo jutikliu ir yra vienas iš nedaugelio įrenginių, turinčių tokio dydžio sensorių. Toks sprendimas leidžia kamerai sugerti daugiau šviesos, todėl nuotraukos pasižymi didesniu detalumu bei dinaminiu diapazonu.

Išmanusis telefonas turi specialią auksinės valandos funkciją, kuri likus valandai iki saulėlydžio arba iki saulėtekio atsiųs priminimą, jog galėtumėte greitai išeiti į lauką ir užfiksuoti išskirtinių nuotraukų. Taip pat yra kitas valdiklis, kuriame nuolat sukasi vaizdai iš tarptautinės „Leica“ galerijos ir rodomos tikrų fotografų bendrovės fotoaparatais padarytos nuotraukos.

„Leitz Phone 3“ taip pat turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o įrenginys palaiko „Wi-Fi 6“ ir „Bluetooth 5.3“ technologijų standartus. Pirkėjus šis „Leica“ produktas pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Deja, tačiau „Leica“ kol kas neatskleidė šio išmaniojo telefono kainos. Žinoma tik tiek, jog jis bus prieinamas tik Japonijos rinkoje, o tarptautinio debiuto, ir vėl, nebus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas