„Lenovo“ nebegamins žaidimams skirtų telefonų, kompanijos vadovai pakomentavo tokį savo sprendimą

Arnas Balčiūnas

2023-03-29, 12:05

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyrauja didžiulė konkurencija, o tai puikiai iliustruoja ir dar ne taip seniai įvykęs Pietų Korėjos milžinės LG pasitraukimas iš šio segmento. Tačiau tai nėra vienintelė bendrovė, kuri neatlaikė konkurencijos ir nusprendė atsitraukti nuo tokių įrenginių gamybos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Lenovo“ nebegamins žaidimams skirtų telefonų, kompanijos vadovai pakomentavo tokį savo sprendimą

Kompanija „Lenovo“ kuria įvairiausius išmaniuosius telefonus, o pastaruosius keletą metų daug dėmesio skirdavo žaidimų įrenginiams. „Legion“ įrenginiai siūlydavo į žaidimų gerbėjus orientuotas galimybes, tačiau paskutinis toks modelis buvo išleistas dar praėjusių metų rugpjūtį. Dabar paaiškėjo ir to priežastis.

„Lenovo“ nusprendė nutraukti „Legion“ serijos išmaniųjų telefonų gamybą, o tokią informaciją oficialiai patvirtinta portalui „Android Authority“. Kompanijos atstovų teigimu, šiuo metu vyksta „verslo transformacija ir žaidimų portfelio konsolidavimas“.

„Vykdydama platesnę verslo transformaciją ir žaidimų portfelio konsolidavimą, „Lenovo“ nutraukia „Android“ pagrindu sukurtų „Legion“ mobiliųjų žaidimų telefonų gamybą. Būdama žaidimų įrenginių ir sprendimų lyderė, „Lenovo“ yra pasiryžusi tobulinti žaidimų kategoriją atsižvelgiant į formos veiksnius, taip pat sutelkti dėmesį į tai, kur pasaulinei žaidimų bendruomenei jis gali suteikti didžiausią vertę“,- teigiama „Lenovo“ pranešime spaudai.

Tokios naujienos gali nepatikti žaidimų gerbėjams, kurie naudojasi tokio tipo išmaniaisiais telefonais. Kaip bebūtų, nors „Lenovo“ pasitraukimas iš šio segmento gali būti skaudus bendrovės gerbėjams, tačiau rinkoje lieka dar ne vienas gamintojas, kuris gali pasiūlyti panašius produktus. Į žaidimus orientuotus įrenginius ir toliau gamins „Asus“, ZTE dukterinė bendrovė „Nubia“, o taip pat ir „Xiaomi“, kuri kasmet pristato naujų modelių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas