„Lenovo“ pristatė tobulą telefoną žaidimų gerbėjams: galingiausios specifikacijos, du ventiliatoriai ir patraukli kaina

TopCom.lt

2022-03-02, 15:30 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

0 komentarų
„Lenovo“ pristatė tobulą telefoną žaidimų gerbėjams: galingiausios specifikacijos, du ventiliatoriai ir patraukli kaina

„Lenovo“ pristatė savo išmaniųjų telefonų flagmaną „Legion Y90“, orientuotą į žaidimų mėgėjų auditoriją. Viena iš pagrindinių modelio ypatybių yra pažangi aktyvaus aušinimo sistema, skirta susidoroti su naujausio Snapdragon procesoriaus „karšta prigimtimi“. Be to, prietaisas gali pasigirti ir kitomis unikaliomis funkcijomis, įskaitant stalinio kompiuterio klasės SSD.

Išmanusis telefonas aprūpintas „kibersportišku“ 6,92 colio E4 AMOLED ekranu, su 2460×1080 taškų skiriamąja geba, 144 Hz atnaujinimo dažniu ir 720 Hz diskretizavimu. Pastaroji savybė suteikia žaibišką atsaką į prisilietimą. Naujasis ekranas taip pat palaiko HDR10+ standartą, kad turinys būtų rodomas dideliu dinaminiu diapazonu.

„Lenovo Legion Y90“ yra pagrįstas Snapdragon 8 Gen 1 procesoriumi. Aušintuvas su 3520 mm² garų kamera ir dviem ventiliatoriais savo ruožtu yra atsakingas už šilumos pašalinimą iš įkaitusios „geležies“. Gamintojo teigimu, tokia konstrukcija leidžia išmaniajam telefonui sukurti stabilų kadrų dažnį net esant ilgoms apkrovoms. Geimeriams padėti taip pat sukurti ištraukiami paleidikliai korpuso šone, supaprastinantys žaidimų valdymą.

Debiutanto RAM talpa yra 18 GB. Be to, „Lenovo“ flagmanas turi iki 512 GB vidinės „flash“ atminties ir 128 GB SSD. Abu kaupikliai sujungti į RAID 0 masyvą, kad pagreitintų operacinės sistemos ir programų darbą. Dar viena žaidimų modelio savybė – RGB apšviestas logotipas korpuso gale.

Pagrindinį išmaniojo telefono kameros modulį sudaro du jutikliai – pagrindinis 64 megapikselių ir pagalbinis 13 MP su itin plataus kampo objektyvu. Priekinės kameros skiriamoji geba siekia 16 MP. Naujienos baterijos talpa – 5600 mAh. Ji palaiko 68 vatų greitąjį įkrovimą, kuris per 38 minutes visiškai pripildo įrenginio akumuliatorių per USB Type-C.

„Lenovo Legion Y90“ bus parduodamas Kinijoje nuo kovo 10 d. Žaidimų naujienos kaina skirsis priklausomai nuo ​​atminties konfigūracijos ir bus:

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas