„Lenovo“ ruošia naują telefoną: pigių telefonų gerbėjams tai turėtų patikti

Lukas Snarskis

2021-06-19, 14:00 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

0 komentarų
„Lenovo“ ruošia naują telefoną: pigių telefonų gerbėjams tai turėtų patikti

Pastaruoju metu „Lenovo“ buvo ganėtinai pasyvi išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau netrukus turėtų pademonstruoti naują savo produktą. „Google Play Console“ pasirodžiusi informacija atskleidžia, jog bendrovė jau netrukus ketina išleisti naująjį „K13 Pro“ modelį.

„Google“ konsolėje pasirodžiusi informacija atskleidžia keletą pagrindinių naujojo „Lenovo K13 Pro“ įrenginio specifikacijų, o taip pat jis buvo aptiktas ir „Bluetooth SIG“ sistemoje bei „Geekbench“ testavimo platformoje. Pažvelkime kas jau yra žinoma apie šį telefoną.

Jau žinoma, kad šio įrenginio pagrindas bus „Qualcomm SM6115“ modelio procesorius. Šis žymėjimas slepia „Snapdragon 662” lustą, kuris turi 8 branduolius su 2.0 GHz sparta, „Adreno 610“ grafikos palaikymą ir „Snapdragon X11 LTE“ modemą. Deja, tačiau 5G technologijos palaikymo šiame telefone nebus.

Tikėtina, kad naujasis „Lenovo“ išmanusis telefonas turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. „Lenovo K13 Pro“ taip pat turės HD+ raiškos ekraną, o pasirodžiusios nuotraukos atskleidžia ir tai, jog viršutinėje jo dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą.

Kol kas nėra žinoma kada tiksliai pasirodys šis išmanusis, tačiau tikėtina, jog tai turėtų įvykti jau artimiausiu metu. Verta paminėti ir tai, jog telefone jau bus įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas