LG artėja link telefonų revoliucijos: nauja technologija neatpažįstamai pakeis sulenkiamus įrenginius

LG
LG artėja link telefonų revoliucijos: nauja technologija neatpažįstamai pakeis sulenkiamus įrenginius

„LG Electronics“ galbūt pasitraukė iš išmaniųjų telefonų gamybos verslo, tačiau vis dar sėkmingai veikia kitose, su išmaniaisiais telefonais susijusiuose, sektoriuose. Dukterinė bendrovės įmonė „LG Chem“ prieš kelias dienas paskelbė informaciją, kuria teigiama, kad buvo sukurta nauja sulankstomams ekranams skirta medžiaga, kuri padaro ekrano paviršių tvirtą kaip stiklas, bet lankstų kaip plastikas.

Procese naudojamos technologijos, be jokios abejonės, pagerins bet kokio sulankstomo ekrano patvarumą, o tai ypač aktualu, kadangi šie išmanieji įrenginiai tampa vis labiau prieinamesni bei populiaresni. Oficialus šios medžiagos pavadinimas yra „Tikras sulankstomas langas“ (angl. Real Folding Window).

Ant skaidrios PET plėvelės dedamos specialiai sukurtos dengimo medžiagos. Turint vos kelis mikrometrus naujos medžiagos abiejose plėvelės pusėse, ekranų gamintojai turės unikalią galimybę sukurti ploną, į plastiką panašų, bei karščiui atsparų telefonų ekraną, kuris taip pat pasižymės kur kas geresniu patvarumu.

Negana to, „LG Chem“ kompanija tvirtina, kad iš šios medžiagos pagamintas ekrano skydelis gali atlaikyti iki 200 000 telefono sulankstymo veiksmų ir leis mėgautis įspūdingais ekranais be jokių raukšlių. Be to, naujoji medžiaga leis išmaniųjų telefonų ekranus sulenkti tiek į vidų, tiek į išorę.

Pasak Chang Do Ki, viceprezidento ir pažangių medžiagų skyriaus vadovo, ši naujai sukurta technologija yra žingsnis sprendžiant problemas, su kuriomis šiandieniniai klientai susiduria eksplotuodami šio tipo telefonus būtent įrenginio lankstymo vietose. Nauja technologija pirmiausia pasirodys mobiliuosiuose telefonuose, o vėliau - su nešiojamaisiais ir planšetiniais kompiuteriais.

5 komentarų

Qe

Lukai gali paaiskint kaip cia yra? Ar cia bando antra šansa sau šauti gal paeis. Rimtai gi uzdare oficial

>QE

Na čia LG tiesiog technologijas savo kuria ir gal kur pritaikys, o su telefonais bent jau kolkas užbaigė viska.

>QE

Na čia LG tiesiog technologijas savo kuria ir gal kur pritaikys, o su telefonais bent jau kolkas užbaigė viska.

Wissen

Tai kad LG užbaige veikla savo išmaniuju telefonu. Bent jau buvo praneše, kad uždaro ir negamins

+

Nebent taikys kur kitur kitiems arba prades patys vėl gaminti, nors samaung jau kuria su sulenkiamais tai įdomu ar pranoks juos

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas