Lietuvių pamėgti „Xiaomi“ telefonai sulauks atnaujinimo: aiškėja vis daugiau „Mi 11T 5G“ savybių

Lukas Snarskis

2021-08-23, 14:55 (atnaujinta 2021-09-09, 01:32)

0 komentarų
Lietuvių pamėgti „Xiaomi“ telefonai sulauks atnaujinimo: aiškėja vis daugiau „Mi 11T 5G“ savybių

Praėjusiais metais „Xiaomi“ pristatė nemažai dėmesio sulaukusią išmaniųjų telefonų seriją „Mi 10T“. Beveik prieš metus pristatyta serija netrukus sulauks atnaujinimo, o internete, dar praėjusią savaitę, buvo pasirodę informacijos apie naująjį „Xiaomi Mi 11T Pro“, o dabar pasirodė gandai ir apie standartinį „Mi 11T“ linijos modelį.

Prieš oficialų „Mi 11T 5G“ pristatymą, išmanusis telefonas buvo pastebėtas ir Federalinėje ryšių komisijos (FCC) svetainėje. Ši informacija atskleidžia kai kurias pagrindines išmaniojo specifikacijas. Visų pirma, „Mi 11T 5G“ turės 21081111RG modelio numerį. Remiantis FCC sąrašu, „Mi 11T 5G“ veiks kartu su „MIUI 12.5“ vartotojo sąsaja.

Taip pat spėjama, kad „Xiaomi Mi 11T“ turės 6,8 colių įstrižainės ekraną. Pateiktos išmaniojo telefono nuotraukos atskleidžia, jog nugarėlėje rasime ganėtinai didelį kamerų stačiakampį, kas jau tampa savotiška „Android“ įrenginių mada. Įdomu tai, kad „Mi 10T“ serija debiutavo su panašiu kamerų dizainu, kurį matėme ir šių metų „Redmi“ ir „Redmi Note“ išmaniuosiuose telefonuose.

Remiantis „GSMArena“ duomenimis, „Mi 11T“ bus įdiegta „MediaTek“ platforma „Dimensity 1200“. Šis lustas šiemet užkariavo daugumą Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie išmaino „Snapdragon“ alternatyvas į minėtąjį „Dimensity 1200“. Pavyzdžiui, net „OnePlus“ pakeitė „Snapdragon“ platformą į „Dimensity 1200“, kuomet buvo pristatytas „OnePlus Nord 2“. Tiems, kurie to nežino, naujoji platforma sukurta remiantis TSMC 6 nm. Šis lustas turi 1 + 3 + 4 architektūrą su „Cortex-A78“ branduoliu, veikiančiu 3 GHz dažniu, trimis „Cortex-A78“ branduoliais, galinčiais pasiekti 2,6 GHz dažnį ir keturiais 2,0 GHz „Cortex-A55“ branduoliais.

Naujasis „Xiaomi Mi 11T 5G“ galimai turės trigubos kameros sąranka, kurią sudaro 64 MP pagrindinė kamera, 8 MP itin platus jutiklis ir 3x „Tele-Macro“ kamera. Spėjama, kad įrenginio ekrano atnaujinimo dažnis bus 120 Hz, o vaizdo santykis 20:9. Verta paminėti, kad šiuo metu sklando gandai, kad „Xiaomi“ taip pat pakeis ankstesnės kartos AMOLED ekraną.

Tikėtina, kad įrenginio baterijos talpa sieks 5000 mAh bei pasiūlys ne mažesnį kaip 33W greitas įkrovimas. Žinoma, taip pat realu būtų tikėtis išvysti 67W įkrovimo galimybę šiame modelyje. Kaip bebūtų, kol kas nėra jokios oficialios informacijos iš „Xiaomi“ stovyklos, tačiau viskas turėtų pasikeisti jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas