Lietuvių pamėgtos „Xiaomi“ serijos pristatymo belaukiant: pamatykite kaip atrodys naujoji „Mi 11T“ serija

Lietuvių pamėgtos „Xiaomi“ serijos pristatymo belaukiant: pamatykite kaip atrodys naujoji „Mi 11T“ serija

Šią savaitę išmaniųjų telefonų rinkoje išvysime nemažai naujienų, kurių laukė daugelis. Savo pristatymą jau rytoj suplanavusi JAV milžinė „Apple“, o trečiadienį, rugsėjo 15 dieną, į tiesioginį eterį žengs ir „Xiaomi“ atstovai. Niekam ne paslaptis, jog kinai ketina pristatyti „Mi 11T“ serijos išmaniuosius.

Iki pristatymo likus vos keletui dienų, internete pasklido ir „Xiaomi Mi 11T“ serijos įrenginių nuotraukos, kurios atskleidžia, jog abu modeliai pasižymės identišku dizainu. Kaip galima matyti iš žemiau esančių nuotraukų, abu įrenginiai bus siūlomi trijų spalvinių variantų – pilkos, mėlynos arba baltos.

„Xiaomi Mi 11T“ ir „Mi 11T Pro“ turės nedidelį asmenukių kameros apskritimą, viršutinėje ekrano dalyje, per vidurį, o nugarėlėje – ganėtinai didelis kamerų stačiakampis. Abi „Xiaomi“ naujienos turės po tris kameras, o pirštų antspaudų jutiklis bus įmontuotas šoninėje išmaniųjų telefonų briaunoje.

Internete jau prieš kuris laikas paaiškėjo ir pagrindinės „Xiaomi Mi 11T“ serijos išmaniųjų telefonų specifikacijos. Pranešama, kad naujasis „Mi 11T“ modelis turės dvi atminties konfigūracijas – tai 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties arba 8 GB ir 256 GB. Pirmasis variantas turėtų kainuoti 746 eurus, o antrojo modelio kaina sieks maždaug 778 eurus. Pirkėjai taip pat galės pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų – tai baltos, pilkos bei mėlynos.

Analogiškus atmintinių variantus turės ir „Xiaomi Mi 11T Pro“ išmanusis telefonas, kuris kainuos, atitinkamai, 896 eurus ir 929 eurus. Skelbiama, kad šis įrenginys taip pat turės tris spalvų opcijas, kurios bus identiškos standartiniam modeliui, tačiau daugiau informacijos apie šio įrenginio dizainą neatskleidžiama.

Primename, jog prieš kelias savaites, „Xiaomi Mi 11T“ buvo pastebėtas FCC duomenų bazėje. Spėjama, kad „Xiaomi Mi 11T“ turės 6,8 colių įstrižainės ekraną. Pateiktos išmaniojo telefono nuotraukos atskleidžia, jog nugarėlėje rasime ganėtinai didelį kamerų stačiakampį, kas jau tampa savotiška „Android“ įrenginių mada.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi“ atstovai paskelbė, kad naujieji „Xiaomi Mi 11T“ ir „Mi 11T Pro“ išmanieji telefonai sulauks ne trijų didžiųjų „Android“ operacinės sistemos atnaujinimų, o saugumo papildiniai šiuos flagmanus pasieks ketverius metus. Tai turėtų būti ganėtinai džiugios naujienos ne tik tiems, kurie planuoja įsigyti šios serijos įrenginius, tačiau ir daugeliui kitų „Xiaomi“ telefonų savininkų.

Kaip jau minėjome, šių išmaniųjų telefonų pristatymas įvyks rugsėjo 15 dieną, 15:00 val. Lietuvos laiku. Tiesioginę renginio transliaciją galėsite stebėti mūsų portale, o taip pat čia rasite ir visą naujausią informaciją apie šiuos produktus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas