Liksite nustebę: nutekėjo sulenkiamo „Samsung Galaxy Z Flip 3“ kaina

LetsGoDigital

2021-05-07, 11:00 (atnaujinta 2021-05-26, 10:38)

0 komentarų
Liksite nustebę: nutekėjo sulenkiamo „Samsung Galaxy Z Flip 3“ kaina

Vis daugiau išmaniųjų telefonų gamintojų ryžtasi gaminti sulankstomus telefonus - pirmieji tai padarė „Samsung“, vėliau prie jų prisijungė „Huawei“ ir „Xiaomi“. Tad pirkėjai jau dabar tikrai turi, iš ko rinktis, tačiau daugumą vis dar atbaido šių įrenginių kaina, kuri lyginant su įprastais telefonais yra labai didelė. Nepaisant to, „Samsung“ siekia bet kuria kaina eiti į priekį ir netrukus ruošiasi pristatyti trečiosios kartos sulankstomus telefonus - „Galaxy Z Fold 3“ bei „Galaxy Z Flip 3“.

Šį kartą internete pasirodė daugiau informacijos apie „Galaxy Z Flip 3“ modelį. Informacija pasidalino žinomas gandų nutekintojas „Tron“. Remiantis jo pateikiama informacija, naujasis „Galaxy Z Flip 3“ modelis bus pigesnis nei pirmtakas. Manoma, „Galaxy Z Flip 3“ kaina prasidės vos nuo 900 ar 1000 eurų, kai už „Galaxy Z Flip“ Europoje išleidimo metu buvo prašoma apie 1500 eurų. Sutikime - tai labai didelis kainų sumažėjimas. Gali būti, kad tokia kainodara pasirinkta neatsitiktinai. Galimai „Galaxy Z Flip 3“ neturės visų flagmanams būdingų savybių, kadangi greičiausiais siekiama labiau segmentuoti įrenginius tam, kad „Galaxy S21“ serija išliktų patraukli.

„Galaxy Z Flip 3“ turėtų pasirodyti liepos arba rugpjūčio mėnesį. Šiais metais nesulauksime „Galaxy Note21“ serijos telefonų, o juos pakeis maksimaliai gerą kainos/kokybės santykį siūlantis „Galaxy S21 FE“. Taigi, didelė tikimybė, kad „Galaxy Z Flip 3“ ir „Galaxy Z Fold 3“ bus kartu pristatytas su „Galaxy S21 FE“ rugpjūčio mėnesį. Remiantis nutekinta informacija, tai turėtų į vykti jau rugpjūčio 3 dieną.

„Samsung“ turi sukaupusi nemažai patirties gaminant sulankstomus telefonus, todėl tikimasi, kad trečiojoje šių įrenginių kartoje bus patobulintas atsparumas. Galinę telefoną dalį saugos „Gorilla Glass Victus“ apsauginis stiklas, be to, sklinda gandai, kad „Samsung“ sustiprino ekrano sulenkimo mechanizmą bei kažkokiu būdu atlenkiamą ekraną padarė atsparesnį mechaniniam poveikiui.

Didžiausi pasikeitimai, numatomi išorėje. „Galaxy Z Flip 3“ turės žymiai didesnį galinį ekraną, sumontuotą šalia galinių kamerų nei jo pirmtakas. Taip bus patogiau perskaityti pranešimus, sužinoti, kiek valandų ar kas jums prašė žinutę, neatverčiant telefono. „Z Filp 3“ modelyje galinės kameros bus sumontuotas vertikaliai. Galinėje dalyje rasime dviejų kamerų sistemą, kurią sudarys 12 MP pagrindinis bei 12 MP plataus kampo jutikliai, o atvertę telefoną rasime 10 MP asmenukių kamerą. Įrenginys, manoma, bus siūlomas keturių spalvų: baltas, juodas, violetinis ir žalias. Siekiant užtikrinti ergonomiką, „Z Filp 3“ galinė nugarėlė bus matinės tekstūros. Abu telefonai palaikys 25 W greitąjį įkrovimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas