„Meizu“ dar nepasiduoda: ruošiami du nauji flagmanai, aiškėja jų privalumai

Lukas Snarskis

2021-09-01, 14:05 (atnaujinta 2022-12-24, 01:57)

0 komentarų
„Meizu“ dar nepasiduoda: ruošiami du nauji flagmanai, aiškėja jų privalumai

Kadaise labai populiari Kinijos kompanija „Meizu“ išgyvena ne pačius geriausius laikus. Per pastaruosius keletą metų ši įmonė prarado visas turėtas pozicijas pasaulinėje rinkoje. Ir nors internete retkarčiais pasirodo informacija apie šios bendrovės bankrotą, tačiau „Meizu“ dar nesiruošia pasiduoti.

Du nauji „Meizu“ išmanieji telefonai ką tik buvo sertifikuoti TENAA agentūroje, o tai padėjo atskleisti didžiąją dalį šių įrenginių techninių specifikacijų bei kaip šie telefonai iš tiesų atrodys. Tikėtina, kad sertifikuoti išmanieji telefonai pasirodys rinkoje kaip „Meizu 18S“ ir „Meizu 18S Pro“ flagmanai, kadangi šie turi stebėtinai daug panašumų su „Meizu 18“ ir „Meizu 18 Pro“ įrenginiais. Pagrindinis skirtumas, lyginant su naujaisiais telefonais ,yra „Snapdragon 888+“ mikroschemų rinkinys, kurį rasime naujuosiuose „Meizu“ įrenginiuose.

Verta pastebėti, kad „Meizu M182Q“ arba „Meizu 18S“ turės 6,2 colio įstrižainės AMOLED ekraną su 1440P raiška. Nugarėlėje yra trys kameros su 64 MP, 16 MP ir 8 MP raiškos objektyvais. Priekinė kamera fiksuos 20 MP raiškos kadrus, kas šiuo metu tiksliai atitinka esamo „Meizu 18“. Visgi, naujieji „Meizu 18s“ turės 2.95 GHz spartos procesorių, kuriuo pasižymi „Qualcomm Snapdragon 888+“ mikroschemų rinkiniai.

Panašią situaciją turėsime ir su didesniu „Meizu M192Q“ modeliu – čia rasime 6,7 colio įstrižainės AMOLED ekraną su 1440P raiška ir net keturiomis kameromis, esančiomis galinėje telefono pusėje. Kaip teigiama, toliau visos kitos išvardintos specifikacijos yra tokios pačios kaip ir ankstesniame „Meizu 18 Pro“, šiuo atveju skirsis tik procesoriaus dažnis, dėl atnaujinto mikroschemų rinkinio.

Gal kiek neįprasta, kad išmaniųjų telefonų gamintojai iš naujo pristato savo įrenginius tik su atnaujintu mikroschemų rinkiniu. Regis, kad tai bus pirmas kartas, kuomet „Meizu“ pasirinks vieną iš šių atnaujinimų. Žinoma, kol kas tai tik spėlionės, tačiau mažai tikėtina, kad bendrovė yra numačiusi siurprizų bei S versijoje rasime ir daugiau atnaujinimų, kurių TENAA agentūra nenurodė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas