„Meizu“ ir toliau bando sugrįžti – pristatė itin galingą „16s Pro“ modelį

Lukas Snarskis

2019-08-28, 01:00 (atnaujinta 2022-12-24, 01:57)

3 komentarai (-ų)
„Meizu“ ir toliau bando sugrįžti – pristatė itin galingą „16s Pro“ modelį

Kažkada labai populiarus Kinijos gamintojas „Meizu“ ir toliau siekia sugrįžti į išmaniųjų telefonų rinkos elitą. Ne pačius geriausius laikus išgyvenanti kompanija šiemet pristatė ne vieną flagmaną, o dabar atskleidė visas kortas ir apie itin galingą „Meizu 16s Pro“, kuris tapo ir pirmuoju įmonės telefonu su triguba kamera nugarėlėje.

Naujasis „Meizu“ flagmanas pasižymi 6,2 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu bei itin siaurais jo rėmeliais. Gamintojo teigimu, ekranas dengia net 91,53 proc. priekinės telefono dalies. „Meizu 16s Pro“ ekrano raiška siekia 2232 x 1080, arba kitaip sakant yra Full HD+, o ekrane taip pat įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Tačiau įspūdingiau nei ekranas atrodo šio įrenginio specifikacijos.

Išmanusis telefonas veikia su naujausiu ir galingiausiu „Qualcomm Snapdragon 855+“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti ir iš dviejų atminties konfigūracijų – 6 GB arba 8 GB operatyviosios ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „16s Pro“ modelis taip pat turi 3600 mAh talpos bateriją su 24W greito įkrovimo funkcija.

„Meizu 16s Pro“ nugarėlėje rasime įmontuotą trigubą kamerų sistemą, kurios pagrindinis sensorius yra 48 MPx raiškos „Sony IMX586“ su f/1.7 diafragma ir OIS. Antrasis jutiklis – 20 MPx raiškos teleobjektyvas, o trečiasis 16 MPx raiškos plataus kampo sensorius su f/2.2 diafragma. Labiausiai į akis krinta tai, jog trečioji kamera apgaubta LED blykste, kas sukuria tikrai įspūdingą vaizdą. Žinoma, „Meizu 16s Pro“ pasižymi ir tokiomis galimybėmis kaip naktinė fotografija, portretų režimas, HDR, 4K filmavimas ir pan. Priekinėje išmaniojo dalyje rasime įmontuota kamerą su 20 MPx raiškos vaizdo jutikliu.

Naujasis „Meizu“ flagmanas pirkėjus pasieks su „Flyme 8 UI“, kuri sukurta naudojant „Android 9 Pie“ operainę sistemą. Taip pat verta paminėti, jog telefonas palaiko tokias funkcijas kaip 4G VoLTE, „Bluetooth 5.0“, dvigubo dažnio GPS ar NFS. Iš pradžių šis išmanusis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, o jo startinė kaina prasidės nuo 376 JAV dolerių už 6GB RAM + 128 GB ROM variantą.

3 komentarų

Raiwis

Košmariški , chaotiški Meizu telefonu atnaujinimai didžiausia Meizu nesekmės priezastis.

varnaskranksis

Ai ne, forget it. Ištaisė vienas portalas savo rašliavą, dabar patvirtino, kad nėr to 3,5

varnaskranksis

Gudruoliai jie :) Jei neklystu, įkišo atgal 3.5 jungtį... bus tipo innovation :D

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas