„Microsoft“ neketina pasiduoti: netrukus išvysime antrąjį „Surface Duo“ modelį

Lukas Snarskis

2021-06-12, 14:20 (atnaujinta 2023-02-10, 16:26)

0 komentarų
„Microsoft“ neketina pasiduoti: netrukus išvysime antrąjį „Surface Duo“ modelį

„Microsoft“ geriausiai yra žinoma dėl „Windows“ operacinės sistemos, kuri naudojama daugelio mūsų kompiuteriuose. Tačiau bendrovė ne kartą laimę bandė ir išmaniųjų telefonų rinkoje, o kai kurie, tikriausiai, pamena ir „Windows Phone“ platformą, kuri tapo visišku fiasko. Ne paslaptis, jog dėl to kompanijos vadovai nusprendė naudoti „Android“ savo telefonuose.

Praėjusiais metais „Microsoft“ pademonstravo išmanųjį telefoną „Surface Duo“, kuris pasižymėjo išskirtiniu dizainu, ganėtinai aukšta kaina ir, deja, tačiau nuviliančia geležimi. Tačiau JAV milžinė neketina pasiduoti ir jau pradėjo sklisti kalbos apie antros kartos „Microsoft Surface Duo“ telefoną, kuris turėtų pasirodyti antroje šių metų pusėje.

Nors „Microsoft“ atstovai ir nepateikia jokios oficialios informacijos, tačiau internete jau kuris laikas kalbama, jog bendrovė ruošia antros kartos modelį. Remiantis naujausia informacija, gamintojas ketina nekartoti praėjusių metų klaidų ir šiemet turėtų pasiūlyti tikrą flagmaną, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi. Kaip žinia, pastarasis naudojamas daugelyje šių metų aukščiausios klasės įrenginių.

Pranešama, jog „Microsoft Surface Duo 2“ turėtų išsaugoti savo pirmtako dizainą, tačiau pokyčių bus neišvengta ir čia. Antros kartos modelis galimai turės kiek didesnius ekranus, labiau užapvalintas kraštines bei gerokai siauresnius rėmelius. Ir nors rinkoje vis daugėja sulenkiamų įrenginių, tačiau manoma, jog „Microsoft“ gali išlikti prie pirminės idėjos ir panaudoti du atskirus ekranus, kaip kad pirmajame modelyje.

Kaip jau minėjome, šiuo metu oficialios informacijos apie „Surface Duo 2“ ir nėra, tačiau tikėtina, jog išmanusis telefonas prekyboje gali pasirodyti jau rugsėjo mėnesį. Įdomu ir tai, jog panašiu metu gali pasirodyti ir pirmasis „Google“ sukurtas sulenkiamas telefonas, kuris bus žinomas kaip „Pixel Fold“.

Primename, kad pernai pristatytas „Surface Duo“ pasižymi dviem atskirais, lankstymo mechanizmu sujungtais 5,6 colio įstrižainės OLED FHD+ raiškos ekranais, kurie taip pat galės veikti kaip viena didelė 8,1 colio įstrižainės matrica. Šiek tiek liūdina faktas, jog nuo įrenginyje bus montuojamas praėjusių metų flagmaninis „Snapdragon 855” procesorius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas