„Motorola“ drebina telefonų rinką: pristatyti naujieji „Razr 40“ serijos įrenginiai, vienas jų nustebins daugelį

Išmaniųjų telefonų rinkoje atsiranda vis daugiau įvairiausių sulenkiamų telefonų, tačiau bene daugiausiai dėmesio pelno būtent atlenkiami modeliai. „Samsung“ jau ne vienerius metus kuria „Galaxy Flip“ serijos įrenginius, šiame segmente debiutavo ir „Oppo“, o naujus modelius paruošė ir „Motorola“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Motorola“ drebina telefonų rinką: pristatyti naujieji „Razr 40“ serijos įrenginiai, vienas jų nustebins daugelį

Kaip ir buvo tikėtasi, „Motorola“ oficialiai pristatė du naujus išmaniuosius telefonus su sulenkiamu ekranu. Kompanijos atstovai pademonstravo „Razr 40“ serijos modelius, o tarp jų – ir naujasis „Motorola Razr 40 Ultra“, kuris nustebins technologiniais sprendimais.

„Motorola Razr 40 Ultra“

Naujasis „Moto Razr 40 Ultra“ yra aprūpintas 3,6 colių įstrižainės išoriniu ekranu. Čia naudojama 10 bitų AMOLED panelė su 1066 x 1056 taškų raiška, o taip pat ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinis šio išmaniojo ekranas taip pat yra apsaugotas „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Kaip ir ankstesniuose „Razr“ sulankstomuosiuose įrenginiuose, viršelio ekrane galite atlikti bet kokius veiksmus - žiūrėti „YouTube“ vaizdo įrašus, gauti navigacijos informaciją iš „Google Maps“, atsakyti į el. laiškus neišskleidžiant pagrindinio ekrano ir pan.

Vidinėje telefono dalyje – 6,69 colių sulenkiamas LTPO AMOLED ekranas su Full HD+ raiška bei 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Ši panelė taip pat aprūpinta ir HDR10+ palaikymu, o maksimalus ryškumas siekia 1 400 nitų. Verta paminėti ir tai, jog čia naudojama UTG panelė, kuri aprūpinta penkiais saugumo sluoksniais, o sulenkus šį ekraną – tarp dviejų dalių nelieka jokio tarpo.

Išmanusis telefonas aprūpintas „Qualcomm Snapdragon + Gen 1“ procesoriumi bei turi dvi atmintinių opcijas – tai 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. „Moto Razr 40 Ultra“ veikimą palaikys 3 800 mAh talpos baterija su 30W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 5W belaidžiu krovimu.

„Razr 40 Ultra“ modelio viršelyje – dvi kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu (OIS), o greta – 13 MP plataus kampo kamera, kuri gali būti naudojama ir kaip makro objektyvas. Viršutinėje pagrindinio ekrano dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Naujojo „Motorola“ įrenginio rėmelis pagamintas iš 7000 siūlų aliuminio, o nugarėlė padengta „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklas. „Razr 40 Ultra“ modelis yra vos 6,99 mm storio, kuomet atlenktas, ir 15,1 mm, kuomet sulenktas. Šio išmaniojo svoris siekia tik 188 gramus.

„Motorola Razr 40“

Antrasis „Motorola“ sulenkiamas modelis – labai panašus į savo pirmtaką, tačiau turi ir keletą esminių skirtumą. Vidinėje telefono dalyje – 6,69 colių sulenkiamas LTPO AMOLED ekranas su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, išorinėje dalyje – gerokai mažesnis ekranas.

Išorinėje „Razr 40“ modelio dalyje – 1,5 colių įstrižainės ekranas, kuris pasiūlys ribotas galimybes – čia matysite tik įprastinius įrenginio pranešimus, o taip pat gali būti naudojamas ir kaip kameros ekranas.

Išmanusis telefonas turi 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 13 MP raiškos plataus kampo objektyvą. „Motorola Razr 40“ aprūpintas ir 32 MP asmenukių kamera. Šio modelio veikimą palaikys „Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1“ procesorius su 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

„Motorola Razr 40“ turės 4 200 mAh talpos bateriją su 30W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 5W belaidžiu krovimu. Pirkėjams šis modelis bus prieinamas žalios, baltos bei violetinės spalvų.

Pranešama, jog Europoje „Motorola Razr 40“ kainuos nuo 799 eurų, o „Razr 40 Ultra“ kaina prasidės nuo 1 199 eurų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas