„Motorola“ pristatė labai pigų telefoną: naujasis „Moto E7 Power“ nustebins baterijos talpa ir gamybos ypatumais

Lukas Snarskis

2021-02-22, 11:15 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
„Motorola“ pristatė labai pigų telefoną: naujasis „Moto E7 Power“ nustebins baterijos talpa ir gamybos ypatumais

Pastaruoju metu vis aktyviau išmaniųjų telefonų rinkoje besireiškianti kompanija „Motorola“ ruošia bent keletą naujų produktų. Dar visai neseniai, buvo pasirodžiusi informacija apie gamintojo planus atnaujinti „Moto G“ seriją, o dabar turime ir pirmąją naujieną.

Internete jau kuris laikas sklandė gandai apie „Moto G30“, „Moto G10“ ir „Moto E7 Power“ išmaniuosius telefonus, o prieš keletą dienų oficialiai buvo pristatytas būtent „Moto E7 Power“ modelis. Vos nuo 85 eurų kainuosiantis telefonas pasiūlys ne tik talpią bateriją, tačiau yra ir vieno „Motorola“ projekto dalimi.

Kompanija jau kuris laikas siekia sustiprinti savo pozicijas Indijos rinkoje, o kai kurie jų išmanieji telefonai yra gaminami būtent šioje šalyje. Tarp jų patenka ir naujasis „Moto E7 Power“, kurio visa gamyba vyko tik Indijoje. Pažvelkime į patį įrenginį.

Naujasis „Moto E7 Power“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą. Joje gamintojas įmontavo 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G25“ procesoriumi bei turės keletą atminties opcijų. Už 85 eurus pirkėjai galės įsigyti variantą su 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, o už papildomus 10 eurų bus siūlomas modelis su dvigubai daugiau atminties. Verta paminėti ir tai, jog „Moto E7 Power“ palaikys ir atminties korteles iki 1 TB talpos.

„Motorola“ naujienos nugarėlėje – dviguba kamera, kurią sudarys 13 MP pagrindinis ir 2 MP makro sensoriai. Nugarėlėje rasime ir pirštų antspaudų skaitytuvą, kuris, kaip ir įprasta, papuoštas gamintojo logotipu. Vienas didžiausių šio telefono privalumų – 5000 mAh talpos baterija su 10W greituoju įkrovimu.

Bent jau kol kas, išmanusis telefonas parduodamas tik Indijos rinkoje, o pirkėjai gali pasirinkti iš keletos spalvinių variantų – tai mėlynos ir raudonos. Deja, tačiau „Motorola“ nėra paskelbusi apie šio modelio prekybą kituose regionuose, todėl nuspėti ar jį išvysime Europoje – neįmanoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas