„Motorola Razr 50“ serijos atlenkiami išmanieji telefonai atkeliauja ir į Europą, paaiškėjo, kiek reikės susimokėti už naująjį „Ultra“ variantą

Lukas Snarskis

2024-06-26, 10:55

0 komentarų

Internete bent kelis mėnesius sklido įvairiausi gandai apie „Motorola“ planuojamus pristatyti atlenkiamus išmaniuosius telefonus. Kompanijos atstovai paskelbė apie naujuosius „Razr 50“ serijos modelius, o šią liniją sudarys du įrenginiai – tai „Razr 50“ ir „Motorola Razr 50 Ultra“.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Motorola Razr 50“ serijos atlenkiami išmanieji telefonai atkeliauja ir į Europą, paaiškėjo, kiek reikės susimokėti už naująjį „Ultra“ variantą

Vakar, antradienį, įvykusi spaudos konferencija buvo skirta Kinijos rinkai, tačiau jau šiandien naujieji „Motorola“ atlenkiami išmanieji telefonai atkeliauja į Europą. Mūsų regione bus prieinami abu „Razr 50“ serijos modeliai, paaiškėjo ir jų kainos.

Europoje „Motorola Razr 50 Ultra“ bus parduodamas už 1 200 eurus, o už šią kainą pirkėjai gaus 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties turintį modelį. Į Europą atkeliaus ir standartinis „Razr 50“ variantas, tačiau jo kaina kol kas nėra skelbiama.

Priminsime, jog vienas didžiausių „Motorola Razr 50 Ultra“ privalumų – didžiulis išorinis ekranas. Čia rasime 4 colių įstrižainės pOLED panelę su Full HD raiška ir HDR10+ palaikymu. Verta pastebėti, jog tai yra kol kas didžiausias išorinis ekranas, kokį turi tokio tipo telefonai.

Vidinėje telefono dalyje – 6,9 colių įstrižainės pOLED ekranas su Full HD+ raiška ir 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus šios panelės ryškumas siekia 3 000 nitų, o viršutinėje dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„Motorola Razr 50 Ultra“ turi ir dvi kameras, kurios įmontuotos ant išorinio ekrano. Pagrindinis objektyvas turi 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta jo rasime ir tokios pačios raiškos teleobjektyvą, kuris pasiūlys 2x optinio priartinimo galimybę. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turi IPX8 sertifikatą, kas rodo jo atsparumą vandeniui.

Ši „Motorola“ naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi ir turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4 000 mAh talpos baterija su 45W greitojo įkrovimo galimybe. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Moto MyUX“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas