„Motorola“ ruošia du naujus telefonus: vienas iš jų turėtų nustebinti kameros galimybėmis

Lukas Snarskis

2021-07-08, 15:05 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
„Motorola“ ruošia du naujus telefonus: vienas iš jų turėtų nustebinti kameros galimybėmis

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujus „Motorola“ išmaniuosius telefonus. Kalbama, jog bendrovė ketina pristatyti „Edge 20“ serijos modelius, kurie turėtų pasirodyti dar šią vasarą. Ir nors gamintojas apie tai dar nėra paskelbęs jokios informacijos, tačiau nuslėpti naujųjų telefonų jau nebepavyks.

Kinijos ryšio sertifikavimo agentūroje pasirodė dviejų naujosios „Motorola“ telefonų serijos produktų maketai ir galimos specifikacijos. Pranešama, kad tai turėtų būti „Motorola Edge 20“ ir „Edge 20 Pro“, kurių pristatymo laukiama jau artimiausiu metu. Pažvelkime į tai ką šis gamintojas yra suplanavęs.

Remiantis „Tenaa“ pateikiama informacija, naujasis „Edge 20“ modelis turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o „Edge 20 Pro“ variantas bus aprūpintas „Snapdragon 870“ lustu. Negana to, aiškėja, kad pastarasis įrenginys turės ir periskopinę kamerą nugarėlėje. Abu išmanieji turėtų naudoti OLED ekranus, tačiau kol kas nėra žinoma kokios raiškos ar dydžio jie bus.

„Motorola Edge 20“ taip pat turės keletą atminties konfigūracijų – 6 GB, 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei atitinkamai 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įdomu ir tai, jog Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros puslapyje dažniausiai pasirodo ir informacija apie pagrindines telefonų kameras, tačiau šįsyk minima tik tai, kad produktas turės didesnį nei 8 MP raiškos sensorių.

Nesunku nuspėti, jog „Motorola Edge 20 Pro“ turėtų būti priskiriamas flagmanams, o tai išduoda ne tik jo naudojamas procesorius, bet ir periskopinės kameros panaudojimas. Žvelgiant į dizainą, jis yra toks pats kaip ir „Edge 20“ modelio, o vienintelis skirtumas – nugarėlėje esantis kvadratinis periskopinės kameros sensorius.

Kol kas nėra žinoma kada šie išmanieji telefonai bus pristatyti oficialiai, tačiau tai turėtų įvykti jau visai netrukus. Manoma, kad „Motorola“ šias naujienas iš pradžių pademonstruos Kinijoje, o tolimesnis šių modelių likimas paaiškės po pristatymo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas