„Motorola“ turi labai pigią naujieną europiečiams: naujasis „Moto E30“ nustebins savo kameromis ir talpia baterija

„Motorola“ turi labai pigią naujieną europiečiams: naujasis „Moto E30“ nustebins savo kameromis ir talpia baterija

„Motorola“ pastaruoju metu aktyviai darbuojasi išmaniųjų telefonų rinkoje. Bendrovė jau anksčiau buvo pristačiusi „Moto E20“ ir „Moto E40“ įrenginius, o dabar pristatytas ir „Moto E30“ modelis, kuris turėtų patraukti pigių telefonų gerbėjų dėmesį. Išmanusis telefonas yra labai panašus į anksčiau išleistą „Moto E40“ modelį, tačiau „Motorola“ naujienos kaina išlieka nežinoma.

Oficialiame bendrovės puslapyje kaina nėra nurodoma, o trečių šalių pardavėjai siūlo jį įsigyti už maždaug 100 eurų. Tiesa, pastarieji prekybininkai skelbia, kad šio modelio kol kas dar neturi. Verta paminėti, jog „E20“ variantas mūsų regione yra parduodamas už 100 eurų, o „E40“ modelis kainuoja maždaug 140. Tikėtina, kad oficiali „Moto E30“ kaina turėtų būti kažkur per vidurį.

Naujasis „Moto E30“ yra aprūpintas 6,5 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas. Verta paminėti ir tai, jog šis pigus modelis turi 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį. „Motorola“ naujiena veiks su „Unisoc T700“ procesoriumi bei turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros. Pagrindinė „Moto E30“ kamera aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.8 diafragma. Nors tai ir neatrodo įspūdingai, tačiau vertėtų pastebėti, kad tai yra bene vienintelis pigus telefonas, kuris aprūpintas tokia kamera. Pastaroji jums pasiūlys ir filmavimą 1080p raiška su 30 kadrų per sekunde (angl. fps). Greta rasime ir du 2 MP raiškos sensorius – vienas jų bus skirtas makro fotografijai, o antrasis – gylio jutiklis.

„Moto E30“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, tokios talpos baterijos pakaks daugiau nei 40 valandų naudojimosi. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdą. Verta paminėti ir tai, jog telefone įdiegta „Android 11 Go“ versija, kas užtikrins sklandų įrenginio veikimą.

Naujasis „Motorola“ išmanusis telefonas bus prieinamas Europoje, tačiau ar pasieks mūsų parduotuvių lentynas – kol kas išlieka neaišku. Kaip jau minėjome, šis telefonas turėtų kainuoti kiek daugiau nei 100 eurų, tačiau tiksli jo kaina išlieka nežinoma.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Lankytojas

"„Motorola“ turi labai pigią naujieną europiečiams: naujasis „Moto E30“ nustebins savo kameromis ir talpia baterija" ir "Išmanusis telefonas yra labai panašus į anksčiau išleistą „Moto E40“ modelį, tačiau „Motorola“ naujienos kaina išlieka nežinoma." - čia pirmas aspektas. Trečiųjų šalių kainos nėra official gamintojų kainos. Bet čia palyginus smulkmena, tik tokios mano galva įvardinkim "įdomios klaidos" bado šiek tiek akis. Na bet gal tik man. Tik lai skippinam.
O antras aspektas, tokia komplektacija ką siūlo Motorola už E30 pagal trečias šalis gal iki 100 ir duočiau. Redmi C11 2021 prašo panašiai pagal kainos.lt. I tie modeliai yra panašūs pagal GSMArena pateiktą informaciją. Tik va tas aspektas kas išvis tokius telefonus perka kur vieninteliai pliusai yra 5000 mAh baterijos, na ir gal pas Motorola 90Hz ekrano dažnis. Visa kita su 2GB RAM bus nebent mažiems vaikams paminkinti arba senoliams pratinties prie iš manaus gyvenimo. Normaliam vartotojui minimum 6 - 8 GB RAM reikia, CPU visokių minimum 2.0 Ghz ir daugiau. Atmintis 32GB čia kam susimesti? Skambučių melodijoms ir kelioms dainoms? Nes foto ar video
32GB nebent kokiam pensininkui gėlytėms pafotkinti kur kokybė dėl senyvo amžiaus ir taip nelabai skiriama galimai. Žodžiu keisti 2021 metais leidžiami modeliai.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas