Naujas sulenkiamų telefonų karalius? Netrukus prasidės naujojo „Phantom V Fold“ prekyba, o kaina nustebins daugelį

Vasario pabaigoje Barselonoje įvyko kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristatė naujausius savo produktus. Šio renginio metu išvydome nemažai naujienų, o parodoje daug dėmesio sulaukė ir Kinijos bendrovė „Tecno“.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Naujas sulenkiamų telefonų karalius? Netrukus prasidės naujojo „Phantom V Fold“ prekyba, o kaina nustebins daugelį

Kaip ir buvo tikėtasi, Kinijos kompanijos „Tecno“ vadovai pristatė pirmąjį savo sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Tecno Phantom V Fold“. Ir nors bendrovės spaudos konferencija įvyko jau daugiau nei prieš mėnesį, tačiau šis įrenginys iki šiol nėra pasirodęs prekyboje. Dabar paaiškėjo, jog „Phantom V Fold“ bus galima įsigyti jau nuo balandžio 12 dienos.

Pranešama, jog naujasis „Tecno Phantom V Fold“ bus parduodamas „Amazon“ platformoje, o čia jo kaina prasidės nuo 945 eurų. Tiesa, kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkai, o pirkėjams bus pasiūlytas tik labai ribotas kiekis šio sulenkiamo išmaniojo telefono modelių. Deja, tačiau kol kas informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – nėra.

Pirmasis „Tecno“ sulenkiamas išmanusis telefonas pasiūlys 6,42 colių įstrižainės LTPO AMOLED viršutinį ekraną. Čia bus naudojama Full HD+ raiškos panelė su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Atlenkus šį įrenginį rasime 7,85 colių įstrižainės ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti, jog šis ekranas yra kiek didesnis nei „Samsung Galay Fold4“ modelio.

„Tecno Phantom V Fold“ veiks su „MediaTek Dimensity 9000+“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM), o taip pat ir 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Sulenkiamo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greituoju įkrovimu. Deja, čia nerasime belaidžio įkrovimo galimybės. Gamintojo teigimu, Įkrauti 40 proc. akumuliatoriaus pavyks per 15 minučių, o pilnas įkrovimas truks 55 minutes.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 50 MP objektyvas su 2x priartinimu, o taip pat ir 13 MP plataus kampo kamera. „Phantom V Fold“ turės ir 32 MP asmenukių kamerą, o vidinio ekrano viršuje – 16 MP kamera.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas