Naujausi „Samsung“ telefonai gerokai paplonins pinigines: lietuvių pamėgtos serijos įrenginiai kainuos ženkliai daugiau nei anksčiau

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių, tačiau kitąmet jų gali būti kiek mažiau nei anksčiau. Bendrovės vadovai nusprendė imtis pertvarkymo „Galaxy A“ linijoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Naujausi „Samsung“ telefonai gerokai paplonins pinigines: lietuvių pamėgtos serijos įrenginiai kainuos ženkliai daugiau nei anksčiau

Kaip jau rašėme, „Samsung“ pertvarko „Galaxy A“ serijos liniją, kurioje nebeliks „Galaxy A7x“ serijos įrenginių. Tai reiškia, kad kitąmet bendrovė ketina pristatyti šiuos pigesnius įrenginius – „Galaxy A14“, „A24“, „A34“, o taip pat ir „A54“. Dabar aiškėja ir kiek gali kainuoti naujieji „Samsung Galaxy A34“, o taip pat ir „Galaxy A54“ modeliai.

Remiantis naujausia informacija, pigiausias „Galaxy A34“ modelio variantas, kuris pasiūlys 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kainuos maždaug 410-430 eurų, o variantas su 8 GB ir 256 GB bus parduodamas už maždaug 470-490 eurų. Palyginimui, „Galaxy A33 5G“ modelis po išleidimo kainavo 370 eurų.

Kalbant apie „Samsung Galaxy A54“, šis išmanusis telefonas bus parduodamas nuo maždaug 530-550 eurų. Už šią kaina bus siūlomas 8 GB ir 128 GB atminties turintis variantas. Norintiems daugiau atminties teks paploti 590-610 eurų. Naujojo modelio kaina taip pat yra gerokai didesnė nei praėjusiais metais išleisto varianto, kuris buvo parduodamas nuo 450 eurų.

Žinoma, tokia informacija dar nėra patvirtinta oficialiai, o „Samsung“ šiuos telefonus turėtų pristatyti tik kovo arba balandžio mėnesį. Kaip bebūtų, ženklų kainų augimą buvo galima pastebėti ir po „Galaxy S23“ serijos išleidimo, todėl toks Pietų Korėjos milžinės sprendimas neturėtų stebinti ir dabar.

Priminsime, jog „Galaxy A34“ modelis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi, o šis telefonas bus aprūpintas 6,5 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Samsung“ šį modelį turėtų aprūpinti ir 5000 mAh talpos baterija.

Kalbant apie „Samsung Galaxy A54“ variantą, šis išmanusis turės 6,4 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginio veikimu rūpinsis „Exynos 1380“ procesorius, o veikimą palaikys 5100 mAh talpos baterija. „Samsung“ šio modelio nugarėlėje ketina įmontuoti 50 MP pagrindinę, 12 MP plataus kampo, o taip pat ir 5 MP makro kameras.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas