Naujausių „Xiaomi“ flagmanų belaukiant: jau žinomos pagrindinės įrenginių specifikacijos, sužinokite kuo nustebins daugelio pamėgta bendrovė

Lukas Snarskis

2022-12-01, 11:10 (atnaujinta 2022-12-02, 01:46)

0 komentarų

2022 metams artėjant prie pabaigos – aiškėja vis daugiau bendrovių, kurios jau ruošia naujuosius flagmanus. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie „Samsung“ planus, o pastarąsias savaites nemažai kalbų sklinda ir apie „Xiaomi“ sumanymus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujausių „Xiaomi“ flagmanų belaukiant: jau žinomos pagrindinės įrenginių specifikacijos, sužinokite kuo nustebins daugelio pamėgta bendrovė

Šiandien, ketvirtadienį, „Xiaomi“ turėjo pristatyti naujuosius savo flagmanus, tačiau numatyta spaudos konferencija buvo atšaukta, o plačiau apie tai skaityti galite čia. Ir nors kol kas išlieka neaišku kada bus pristatyti naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai, jų specifikacijos ir toliau plinta internete. Dabar jau yra žinomos beveik visos pagrindinės šių įrenginių savybės.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujieji „Xiaomi“ flagmanai bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais. Šiuos lustus naudos tiek „Xiaomi 13“, tiek ir „Xiaomi 13 Pro“ modeliai. Negana to, čia rasime ir LPDDR5X operatyviosios (RAM) atmintines, o taip pat ir UFS 4.0 vidines talpyklas.

Jau žinoma ir tai, jog „Xiaomi 13 Pro“ turės 1 colio „Sony IMX989“ objektyvą, tačiau daugiau šios pagrindinės kameros savybių nėra žinoma. „Xiaomi 13 Pro“ modelyje tikrai rasime ir 75 mm teleobjektyvą su 10 MP raiška, kuris naudos „Leica“ nuotraukų technologiją, o šio objektyvo diafragma – f/2.0. „Xiaomi 13“ variantas taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą, o trečiasis sensorius – 12 MP itin plataus kampo jutiklis.

„Xiaomi 13 Pro“, be pagrindinio 1 colio objektyvo, taip pat turės 50 MP itin plataus kampo sensorių, o trečioji kamera – taip pat 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas teleobjektyvas.

„Xiaomi“ kompanijos vadovas, dar visai neseniai, pasidalino ir baterijų testų rezultatais. Tikėtina, kad „Xiaomi 13“ serijos įrenginiai turės 4500 mAh talpos akumuliatorius. Tiesa, internete sklando gandai, jog „Pro“ variantas gali turėti ir 4820 mAh bateriją. Ir nors tokios talpos baterijos nenustebins, tačiau bendrovė skyrė nemažai dėmesio tam, jog būtų pasiektas kuo efektyvesnis jų išnaudojimas. Neseniai paskelbti testų rezultatai nustebino daugelį, mat naujieji „Xiaomi“ flagmanai pasiūlys geresnius rezultatus nei „iPhone 14 Pro Max“ flagmanuose.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog „Xiaomi 13“ serijos flagmanai bus aprūpinti IP68 saugumo sertifikatais, kas rodo jų atsparumą vandeniui ir dulkėms. Tikėtina, kad „Xiaomi 13“ turės 6,36 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o „Pro“ variantas turėtų būti aprūpintas 2K raiškos ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Skelbiama, kad gamintojas ketina panaudoti „Samsung E6“ AMOLED paneles.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas