Naujieji „Samsung“ flagmanai pasiūlys naujas filmavimo galimybes, to „Galaxy“ įrenginiuose dar nesame matę

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių, kurios turėtų patikti „Samsung“ gerbėjams.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Naujieji „Samsung“ flagmanai pasiūlys naujas filmavimo galimybes, to „Galaxy“ įrenginiuose dar nesame matę

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ jau kuris laikas ruošia naujuosius „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus, o jų pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus. Dabar aiškėja, jog naujieji flagmanai pasiūlys ir filmavimo galimybes, kokių iki šiol dar nesiūlė joks „Samsung“ įrenginys.

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji pasiūlys 8K filmavimo galimybę su 30 kadrų per sekundę. Tokias filmavimo galimybes jau siūlo ne vienas kitas išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau „Samsung“ telefonuose – tai naujiena. Žinoma, didžiausias klausimas kyla dėl tokios vaizdo medžiagos užimamos vietos, kadangi dažniausiai tokie failai reikalauja nemažai vietos atmintinėse.

Niekam ne paslaptis, jog jau sausio pradžioje turėtų debiutuoti naujieji „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai. Kaip žinia, šią seriją ir vėl sudarys trys modeliai – tai „Galaxy S23“, „Galaxy S23+“ ir „Galaxy S23 Ultra“. Pirmieji du modeliai šiandien buvo aptikti ir FCC duomenų bazėje, kas leidžia pažvelgti į pagrindines jų specifikacijas.

Šaltinių teigimu, „Samsung Galaxy S23“ turės 3900 mAh talpos bateriją, o „Galaxy S23+“ bus aprūpintas 4700 mAh akumuliatoriumi. FCC duomenys patvirtina ir abiejų šių modelių kodinius pavadinimus – tai „SM-S911B“ ir „SM-S916B“, o abu šie kodai buvo minimi ir kiek anksčiau.

Abu išmanieji telefonai turės „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius, o „Galaxy S23“ variantas bus aprūpintas 6,1 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Samsung Galaxy S23+“ turės kiek didesnį, 6,6 colių įstrižainės, ekraną, tačiau kitos jo savybės išliks tokios pačios kaip ir bazinio šios serijos modelio.

Pranešama, kad priekinėje telefonų dalyje rasime 32 MP asmenukių kamerą, o nugarėlėje – trys kameros. „Galaxy S23“ ir „Samsung Galaxy S23+“ turės 50 MP pagrindinę kamerą, o greta rasime 12 MP plataus kampo bei 10 MP teleobjektyvą. Pastarasis pasiūlys ir 3x optinio priartinimo galimybę.

Priminsime, jog dar šio mėnesio pradžioje buvo patvirtinta, jog visi „Galaxy S23“ serijos išmanieji veiks su „Qualcomm“ kuriamais procesoriais. Tai, kad šios serijos išmanieji telefonai veiks tik su „Qualcomm“ procesoriais patvirtino ir „Qualcomm“ vadovas Cristiano Amonas. Pastarasis atskleidė, jog su Pietų Korėjos milžine sudarytas ilgalaikis bendradarbiavimas, kuris leis aprūpinti visus aukščiausios klasės „Galaxy“ įrenginius „Snapdragon“ procesoriais.

Nors oficialiai ir nėra patvirtinta, tačiau „Samsung“ naujienos turėtų debiutuoti dar sausio pradžioje. Tikėtina, kad tikslesnė data paaiškės gruodžio viduryje.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas