Naujienos, kurių rusai jau nebeįsigys: „Apple“ paskelbė kada pademonstruos pigų „iPhone“

Lukas Snarskis

2022-03-03, 10:15 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

1 komentaras
Naujienos, kurių rusai jau nebeįsigys: „Apple“ paskelbė kada pademonstruos pigų „iPhone“

JAV technologijų milžinė „Apple“ ruošiasi naujų produktų pristatymui. Kalbos apie tai netilo jau kuris laikas, o dabar sulaukėme ir oficialaus kompanijos atstovų patvirtinimo. Kaip ir buvo tikėtasi, „Apple“ naujienas pristatys kovo 8 dieną.

Kalbos apie kovo 8 dienos renginį internete netilo jau kuris laikas, o dabar jau žinoma ir tai, jog šio pristatymo metu turėtumėme išvysti ne tik naująjį „iPhone SE“ modelį, bet ir „iPad Air“ planšetinį kompiuterį. „Apple“ atstovai šį savo renginį pavadino „Peek Performance“, o jo pradžia – 20:00 val. Lietuvos laiku.

Kalbant apie „iPhone SE 5G“ – dizaino pokyčių čia nerasime. Išmanusis telefonas ir toliau išliks su tuo pačiu, senoviniu, „Apple“ telefonų dizainu. Šis modelis turės 4,7 colių įstrižainės ekraną, o apatinėje kraštinėje – namų mygtukas su „Touch ID“. Vienas didžiausių pasikeitimų – tai „A15 Bionic“ procesorius, kuris naudojamas „iPhone 13“ serijos įrenginiuose, o taip pat ir 5G ryšio palaikymo galimybė.

Pranešama, kad „Apple iPad Air“ turėtų pasižymėti 10,9 colių įstrižainės ekranu, kuris vis dar turės ganėtinai didelius rėmelius, o apatinėje dalyje ir „Touch ID“ namų mygtuką. Šios planšetės veikimą palaikys „A15 Bionic“ procesorius, priekinėje dalyje rasime 12 MP kamerą. Jau žinoma ir tai, jog šis produktas turės 5G ryšio palaikymo galimybę bei pirkėjams bus prieinamas sidabrinės, žalios, auksinės ir mėlynos spalvų.

Vertėtų prisiminti ir tai, jog tai tikrai bus ne vienintelės „Apple“ naujienos šiemet. Remiantis M.Gurmano informacija, šį rudenį turėtumėme išvysti gausybę naujienų iš bendrovės stovyklos. Pradedant išmaniaisiais telefonais ir tęsiant naujais „AirPods Pro“ modeliais, „Watch Series 8“ ir „SE“ laikrodžiais, o taip pat ir „MacBook Air“, „iMac“ bei „Mac Pro“.

Kaip jau minėjome, šis „Apple“ pristatymas įvyks jau kovo 8 dieną, o jį tiesiog stebėti bus galima oficialiame bendrovės puslapyje arba „YouTube“ platformoje. Renginio pradžia – 20:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas