Naujos kartos „iPhone 12“ įkroviklis pristatytas prieš pat „Apple“ renginį

Justas Stasiulaitis

2020-10-13, 11:30 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Naujos kartos „iPhone 12“ įkroviklis pristatytas prieš pat „Apple“ renginį

Žinomas nepatvirtintos informacijos skleidėjas „Macotakara“ atkreipia dėmesį į naują produktą, kurį šiandien pristatė Japonijos aksesuarų gamintojas „MPOW“. Prietaisas yra magnetiniu būdu tvirtinamas belaidis įkroviklis, sukurtas naujajam „iPhone“.

Pati bendrovė apibūdina gaminį kaip turintį „žiedo formos magnetinį mechanizmą“, kuris atitinka naujojo „iPhone“ magnetų išdėstymą. iPhone Ši naujovė leis įkroviklį tvirtai pritvirtinti prie įrenginio. Tai leidžia padidinti krovimo našumą lyginant su tradiciniai belaidžiai įkrovikliais. Bendrovė taip pat pažymi, kad produktas „skirtas naudoti su naujaisiais „iPhone“ telefonais, gali būti jog kitų įrenginių nebus įmanoma įkrauti su šiuo įkrovikliu.

Pranešimas apie produktą, pateikiamas likus kelioms valandoms iki „Apple“ renginio spalio 13 d., kuriame, tikimasi, bus pristatytas „iPhone 12“. Naujausi gandai teigė, kad „Apple“ atgaivins „MagSafe“ prekinį ženklą, tačiau pritaikys jį nebe nešiojamiems kompiuteriams, o dviem naujiems „iPhone 12‌“ skirtiems magnetiniams įkrovikliams. Jie bus pavadinti „MagSafe Charger“ ir „MagSafe Duo Charger“.

„Apple“ renginys prasidės 20 valandą Lietuvos laiku ir jį galėsite stebėti tiek „Youtube“ platformoje, tiek oficialiame „Apple“ puslapyje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas