Naujųjų „Samsung“ flagmanų kainos šokiruos net ir visko mačiusius: aiškėja, kiek gali kainuoti netrukus pasirodantys telefonai, tačiau prieš skaitant - atsisėskit

Arnas Balčiūnas

2023-01-25, 07:35 (atnaujinta 2023-01-25, 10:04)

0 komentarų

Prasidėjus Naujiems metams – mūsų jau netrukus laukia didžiausių išmaniųjų telefonų gamintojų pristatymai, kur turėtų debiutuoti naujausi bendrovių flagmanai. Bene daugiausiai informacijos pasirodo apie ruošiamus „Samsung“ flagmanus, ne išimtis ir dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujųjų „Samsung“ flagmanų kainos šokiruos net ir visko mačiusius: aiškėja, kiek gali kainuoti netrukus pasirodantys telefonai, tačiau prieš skaitant - atsisėskit

Pietų Korėjos milžinės atstovai oficialiai patvirtino, jog „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai debiutuos jau vasario 1 dieną. Tiesioginė spaudos konferencijos transliacija prasidės 20:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją, kaip visada, galėsite rasti ir mūsų portale. Dabar aiškėja ir naujųjų flagmanų kainos.

Kaip ir įprasta, „Samsung“ šiemet pristatys tris flagmanus – tai „Galaxy S23“, „Galaxy S23+“, o taip pat ir „Galaxy S23 Ultra“. Tačiau naujųjų išmaniųjų telefonų kainos gali net ir šokiruoti. Remiantis naujausia informacija, pigiausias „Samsung Galaxy S23“ modelis kainuos nuo 959 eurų, o už tai pirkėjai gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Palyginimui, pernai pigiausias modelis buvo parduodamas nuo 879 eurų.

Norintys įsigyti „Galaxy S23“ modelį su 256 GB vidinės atminties – turės susimokėti net 1019 eurų. Kalbant apie „Galaxy S23 Plus“ modelio kainas – jos prasidės nuo 1219 eurų už 256 GB vidinės atminties modelį. Dvigubai daugiau talpos turintis variantas bus parduodamas už 1339 eurus. Vėlgi, pernai pigiausias analogiškas įrenginys buvo parduodamas nuo 929 eurų.

Ne ką prasčiau atrodo ir galingiausio iš šios trijulės kainos. Neoficialiais duomenimis, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ išmanusis telefonas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties kainuos net 1409 eurus. 512 GB turintis variantas bus parduodamas už 1599 eurus, o 1 TB modelis – kosminius 1839 eurus.

Žvelgiant į tokias „Samsung“ išmaniųjų telefonų kainas kyla tik vienas klausimas – kodėl? Žinoma, kol kas ši informacija nėra patvirtinta oficialiai, kas reiškia, kad realios kainos, tikėkimės, bus mažesnės. Kaip jau minėjome, šių flagmanų pristatymas įvyks jau vasario 1 dieną, o tuomet ir paaiškės tikrosios „Samsung“ naujienų kainos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas