Nei flagmanas, nei vidutiniokas: „LG” pristatė labai keistą €320 kainuojantį modelį

LG
Nei flagmanas, nei vidutiniokas: „LG” pristatė labai keistą €320 kainuojantį modelį

Vakar „LG” pristatė labai keistą vidutinės klasės telefoną - „LG Style3”, skirtą Japonijos operatoriui „DoCoMo”. Galbūt kai kuriems lietuviams pavadinimas kelia asociacijų su pigiais „LG Stylo” serijos modeliais, tačiau tai tik sutapimas - „Style3” neturi jokio stailusu vadinamo rašiklio.

Tai kas gi ten tokio keisto? Šiame išmaniajame veikia „Snapdragon 845” procesorius, karaliavęs flagmanuose prieš porą metų. Labai netikėta, kad gamintojas nepasirinko kokio nors naujesnio, bet žemesnės klasės „Qualcomm” lusto, pavyzdžiui, „Snapdragon 730” arba „Snapdragon 765”. Kita vertus, toks žingsnis pateisinamas - „845” vis dar lenkia daugumą pigesnių mikroschemų savo skaičiavimo ir ypač grafikos galia.

Deja, „LG Style3” vartotojai galės gaus įspūdžio nedarančius 4GB operatyviosios ir 64GB vidinės atminties, kuri galės būti išplečiama išorine atminties kortele iki 512GB. Kaip ten bebūtų, papildoma pora gigabaitų RAM nebūtų labai nuskurdinusi Pietų Korėjos elektronikos milžinės.

Naujasis „LG” modelis buvo aprūpintas ganėtinai nedideliu 6,1 colio įstrižainės OLED ekranu, kurio rezoliucija siekia įsūdingą, tik flagmanuose sutinkamą, QHD+ standartą. Dar viena priežastis, kodėl „Style3” labai sunku prie vieno staliuko pasodinti su kitais vidutinės klases įrenginais.

Kamerų departamente - vos dvi akys. 48MP pagrindiniam sensoriui talkina 5MP gylio jutiklis, skirtas sulieto fono nuotraukoms. Po kamerų modulio, ne kaip dabar madinga po ekranu, sumontuotas pirštų antspaudų skeneris, kuris turėtų būti itin patikimas ir greitas.

Baterija tikrai nebus „LG Style3” arkliukas - vos 3500mAh talpa stipriai atsilieka tiek nuo flagmanų, tiek nuo vidutiniokų. Užtat guodžia tai, jog išmanusis turės IP68 ir IPX5 atsparumo vandeniui sertifikatus.

Na, ir žinoma, geriausia dalis - naujasis „LG” modelis pirkėjams atsieis vos 320 eurų, kas yra labai neblogas pasiūlymas, turint galvoje vis dar galingą procesorių ir tikrai kokybišką ir šios kainos segemente nesutinkamą QHD+ ekraną.

Apibendrinant - „LG Style3” yra labai unikalus, kaip ir dauguma Japonijoje pristatomų išmaniųjų. Gamintojas kol kas neskelbia, ar šis keistuolis debiutuos kur nors už Tekančios Saulės šalies ribų, tačiau tokia tikimybė mažai tikėtina. Vargu, ar vakariečiai suprastų tokį telefoną.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas